«Προσπαθούσε χρόνια να μείνει έγκυος» - Η εγκυμοσύνη για την Μπιγιονσέ μόνο εύκολη δεν ήταν

«Πάλεψε πολύ για να μείνει έγκυος»

Η εγκυμοσύνη για την Μπιγιονσέ μόνο εύκολη δεν ήταν

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε σε όλους ότι πλέον ζει και με το παραπάνω την απόλυτη ευτυχία.

Η Μπιγιόνσε και ο σύζυγός της, Τζέι Ζι σε λίγους μήνες θα χαρίσουν στην 5χρονη κόρη τους, Μπλου Άιβι, δύο αδερφάκια, δίδυμα - ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, όπως «κάρφωσε» ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας, άθελά του.

Ωστόσο, αυτές οι στιγμές ευτυχίας δεν ήρθαν εύκολα στο ζευγάρι, καθώς όπως αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό «People», η εγκυμοσύνη αυτή μόνο εύκολη δεν ήταν. Η ποπ σταρ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα πάλεψε πολύ για να καταφέρει να ξαναμείνει έγκυος. 

«Ήθελαν πολύ να ξαναγίνουν γονείς, και μετά από μερικά χρόνια προσπαθειών τα κατάφεραν. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα» εξομολογήθηκε η πηγή. 

Άλλωστε, το «θέλω» της για την απόκτηση κι άλλου μέλους στην οικογένειά της με τον ράπερ ήταν γνωστό και το είχε εκφράσει πολλάκις και σε συνεντεύξεις της. «Νομίζω πως η κόρη μου χρειάζεται παρέα. Μου άρεσε που ήμουν η μεγαλύτερη αδερφή» είχε δηλώσει, πριν από πέντε χρόνια στο ABC News, ενώ και το 2013 είχε… επανέλθει στο θέμα: «Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα μπορεί να έχει μια υγιή, ασφαλή και νορμάλ ζωή. Είναι η προτεραιότητά μου. Τώρα η ζωή είναι εντελώς διαφορετική». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top