Στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην βραδινή εκπομπή «The 2night Show» είναι για δεύτερη χρονιά το συγκρότημα, Alcatrash!

Τέσσερα νέα ταλαντούχα νέα παιδιά που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1!

Τους «Alcatrash» αποτελούν οι: Πέτρος Πυλαρινός, Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, Ανδρέας Βούλγαρης και Σταύρος Κωστής.

Παράλληλα με την εκπομπή συνεχίζουν και τα πολύ επιτυχημένα τους live σε γνωστά club και bars σε όλη την Ελλάδα, ενώ αναμένουμε και νεώτερα σε ότι αφορά την δισκογραφία.

Μάλιστα, οι Alcatrash πριν καιρό διασκεύασαν και το «Υπάρχω Εγώ» της Καίτης Γαρμπή, ενθουσιάζοντας τους ακροατές που έβαλαν και πάλι στις playlists τους το κομμάτι που κυκλοφορεί από την Heaven.

Το star.gr τους συνάντησε και μίλησε μαζί τους για να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

«Γνωριζόμασταν και οι 4 και ήμασταν φίλοι χρόνια. Είχαμε ξανασυνεργαστεί μεταξύ μας αλλά ποτέ όλοι μαζί. Και αποφασίσαμε ότι γουστάρουμε να παίξουμε μια μουσική που να έχει στο live της τη λογική ενός πάρτι και επειδή είμαστε μεγαλωμένοι στα 90s αποφασίσαμε να παίξουμε αυτή τη μουσική! Την λεγόμενη και ως trash και έτσι βγήκε και το όνομα μας Alcatrash».            

  • Τι ετοιμάζεται δισκογραφικά;

«Θα σου φανεί κλισέ αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε στο στούντιο και ετοιμάζουμε το πρώτο δικό μας τραγούδι που πιστεύουμε ότι θα κυκλοφορήσει με το καλό μέσα στον Μάρτιο!»

  • Με ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;

«Πιστεύουμε ότι κοντά στο ύφος που παίζουμε αλλά και με το live που κάνουμε ο καλλιτέχνης που θα θέλαμε να συνεργαστούμε είναι ο Διονύσης Σχοινάς και ο Δημήτρης Σταρόβας αλλά φυσικά και ο Σαααααακηηηηςςς Ρουβάς!»

  • Κάποια άλλη επιτυχία που θα θέλατε να διασκευάσετε;

«Ετοιμάζουμε παράλληλα μια διασκευή του Πασχάλη αυτή τη περίοδο το «Μη με μαρτυρήσει».

  • Που εμφανίζεστε αυτή τη περίοδο;

«Κάνουμε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, που πάνε παρά πολύ καλά και κάθε Πέμπτη παίζουμε σταθερά στη Ζάκυνθο στο avant-garde».

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; 

«Ετοιμάζουμε live εμφανίσεις με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε όλη την Ελλάδα και φυσικά πολλά πάρτι!!!»

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr

Tags: