Αθηνά Οικονομάκου: Δουλεύω όσο 15 άνθρωποι μαζί

Έμαθα σε στρατιωτική εκπαίδευση εξομολογείται η πανέμορφη ηθοποιός

Αθηνά Οικονομάκου: Δουλεύω όσο 15 άνθρωποι μαζί

Η αγαπημένη ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, ήξερε από μικρή τι επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει. Αυτοπροσδιορίζεται ως ένα χαριτωμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας και γι’ αυτό στην τηλεόραση και το θέατρο θέλει να υποδύεται κόντρα ρόλους.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς της είναι εξαντλητικοί και το μυαλό της, όπως λέει στο Thema People, δεν σταματάει να σκέφτεται ποτέ. Δεν παραπονιέται, όμως, αλλά, αντιθέτως, η πανέμορφη ηθοποιός είναι μαθημένη στα δύσκολα και απαιτητικά. «Τα επτά χρόνια που έκαναν καθημερινές σειρές δεν ήταν απλώς καθοριστικά, αλλά στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση», λέει. «Γι’ αυτό ό,τι κι αν προκύψει σε τηλεοπτική σειρά δεν με φοβίζει».

«Τα γυρίσματα διαρκούν 10 ώρες την ημέρα. Σε μια καθημερινή σειρά, γυρνάς 15 με 20 σκηνές. Πρέπει να βρίσκεσαι σε τρομερή εγρήγορση και να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος».

Η Αθηνά, παρά την κούραση και τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, δεν είναι «σπιτόγατα». Προτιμά να ταξιδεύει, παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και να μοιράζεται τις εμπειρίες της με τους 445.000 followers της στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top