Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την πιο όμορφη έκπληξη που της έχει κάνει ο Χατζηγιάννης!-Η ΦΩΤΟ της που ''έριξε'' το Instagram!

ΔΕΙΤΕ τι είπε στην συνέντευξή της

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την πιο όμορφη έκπληξη που τη

Συνέντευξη στο Madame Figaro Κύπρου έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο όμορφη έκπληξη που της έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του περιοδικού την ρώτησε ποιο είναι το πιο όμορφο δώρο που της χάρισε ο σύντροφός της και η ίδια απάντησε:

«Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω κάποιο συγκεκριμένο δώρο, αλλά μπορώ να αναφερθώ σε μια πολύ ωραία έκπληξη: Γύρισα κάποια στιγμή στο σπίτι –ένα διάστημα που εκείνος έλειπε για συναυλίες στο εξωτερικό– και το βρήκα στολισμένο με μπαλόνια, λουλούδια και μια φοβερή τούρτα. Με έκανε να νιώσω πολύ ωραία!» ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Εν τω μεταξύ η όμορφη Ζέτα, από τότε που δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram δεν σταματά να ανεβάζει στιγμές από την δουλειά και την καθημερινότητά της!

Το Σάββατο ανέβασε μια φωτογραφία της από την πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε και «έριξε» το Instagram, αφού οι followers της, της έκαναν χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top