Την σπίτωσε και… του άρχισε και το μαγείρεμα! Ο πρίγκιπας Χάρι μένει με το κορίτσι του στο παλάτι

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Ο πρίγκιπας Χάρι μένει με το κορίτσι του στο παλάτι

Είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι κάνει τόσο μεγάλο «ντόρο» για κάποια σχέση του και φαίνεται ότι ήξερε από την αρχή τι έκανε – παρά τα σχόλια εκείνων που νόμιζαν ότι δε θα κρατήσει – γιατί ο δεσμός του με την Μέγκαν Μάρκλ όλο και σοβαρεύει!

Ο 32χρονος πρίγκιπας και η 35χρονη πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δικαστικού δράματος Suits συγκατοικούν, μιας και τώρα που η Μέγκαν δεν έχει γυρίσματα στο Τορόντο, μένει στο Λονδίνο και – πού αλλού; - στα διαμερίσματα του πρίγκιπα στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Στενός φίλος της Μαρκλ μίλησε στην εφημερίδα Sun και αποκάλυψε ότι η όμορφη Καναδή μένει με τον αγαπημένο της, όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί, ενώ η Μέγκαν συνηθίζει να του μαγειρεύει.

«Τα πράγματα οδηγούνται σε άλλο επίπεδο και ουσιαστικά μένουν μαζί», δήλωσε ο φίλος της Αμερικανίδας πρωταγωνίστριας και πρόσθεσε ότι η Μέγκαν πάντα αγαπούσε το Λονδίνο, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει μετακομίσει στα διαμερίσματα του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον και «έχει ριζώσει για τα καλά στη βρετανική πρωτεύουσα».

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε το βράδυ της Τετάρτης σε  εστιατόριο του πριβέ κλαμπ Soho House στο δυτικό Λονδίνο, ενώ κατά την έξοδό τους από το μαγαζί, το ζευγάρι περπατούσε χεράκι – χεράκι στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top