Κάτι ανάμεσα σε διασκέδαση, αλλά και «θρίλερ» μοιάζει να έζησαν οι διαδικτυακοί φίλοι της Ριάνα

Η ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος τοποθετήθηκε πάνω στο νέο διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με την απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων και προσφύγων από επτά χώρες στις ΗΠΑ.

Αρχικά, η RiRi χαρακτήρισε μέσα από το λογαριασμό της στο twitter την κατάσταση ως “αηδιαστική”. “Τα νέα είναι καταστροφικά! Η Αμερική καταστρέφεται μπροστά στα μάτια μας! Πόσο ανήθικο γουρούνι πρέπει να είσαι για να κάνεις τέτοια πράγματα!” και αυτό το τιτιβισμα δεν πέρασε ασχολίαστο από την Αζέλια Μπανκε.

«H Rihanna (που δεν είναι πολίτης και δεν μπορεί να ψηφίσει) και οι υπόλοιποι celebrities που χρησιμοποιούν την επιρροή που ασκούν στο κοινό για να το χειραγωγήσουν, πρέπει πραγματικά να σταματήσετε να μιλάτε και να κάτσετε κάτω. Σταματήστε να του επιτίθεστε. Είναι ηλίθιο και γελοίο. Το να ελπίζεις ότι ο πρόεδρος σου θα αποτύχει είναι σα να μπαίνεις σε ένα αεροπλάνο και να εύχεσαι να πέσει”, έγραψε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ριάνα σταμάτα να είσαι τόσο ηλίθια και διάβασε μερικά βιβλία, σε ικετεύω».

Και αυτό σιγά να μην περνούσε (ξανά) ασχολίαστο από την 25χρονη σταρ, η οποία και ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του εαυτού της στην οποία φαίνεται να κάνει μια γκριμάτσα, γράφοντας «Η γκριμάτσα που κάνεις όταν είσαι μετανάστης».

Ένας επικός διαδικτυακός καβγάς συνεχίστηκε με την Μπανκς να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μίας μάγισσας, γράφοντας: «Είμαι μία μάγισσα, μη με προκαλείς. Το να με ρίξεις κάτω είναι το εύκολο κομμάτι. Αν θέλεις να παραμείνω εκεί πίστεψε με, θα χρειαστείς βοήθεια».

Tags: