ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δέκα μικροί νέγροι»

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Star, "9 Μήνες"

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δέκα μικροί νέγροι»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής το αριστούργημα της Αγκάθα Κρίστι «Δέκα μικροί νέγροι» που ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο Eliart σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν, ενώ η συγκίνηση ήταν μεγάλη, τόσο γιατί υπήρξε θετική ανταπόκριση από το κοινό όλο αυτό το διάστημα, παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, αλλά και για το γεγονός ότι πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες έσπευσαν να στηρίξουν τους συναδέλφους τους ηθοποιούς που παίζουν στο αστυνομικό έργο! 

Στο θέατρο του Βοτανικού έδωσαν το "παρών" ξεχωριστές προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Star, "9 Μήνες" που βρέθηκαν στο Eliart, καθώς ένας δικός τους άνθρωπος, ο τηλεοπτικός "Χρήστος" κατά κόσμον Γιώργος Ζώης, παίζει στην παράσταση.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο τους "Δέκα μικρούς νέγρους" τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι: Νίκος Γαλανός, Αλέξανδρος Σταύρου, Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Σπύρος Σπαντίδας, Σοφία Μανωλάκου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Ευαγγελίδης, Βάσια Παναγοπούλου, Βάνα Ραμπότα, Ισίδωρος Σταμούλης, Βασίλης Κούκουρας, Φωτεινή Ντεμίρη, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι και φίλοι.

Μετά την παράσταση, ακολούθησε καλλιτεχνικό σουαρέ, στο φουαγιέ του θεάτρου με λευκά και κόκκινα κρασιά! Οι ηθοποιοί της παράστασης: Νίκος Γεωργάκης, Οδυσσέας Σταμούλης, Αννέτα Παπαθανασίου, Γιώργος Ζώης, Ελένη Βουτυρά, Σάββας Πασχαλίδης, Γιάννης Νικολάου, Κώστας Ζέκος, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Μαρία Καμακάρη και ο σκηνοθέτης Γιώργος Φρατζεσκάκης αντάλλαξαν ευχές και ενδιαφέρουσες κουβέντες με τους καλεσμένους τους, και πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κωνσταντίνος Λάγκος- Γιώργος Ζώης

Οδυσσέας Σταμούλης-Φωτεινή Ντεμίρη-Αννέτα Παπαθανασίου

Κώστας Ζέκος-Νίκος Γεωργάκης-Φωτεινή Ντεμίρη

Γιώργος Ζώης-Σπύρος Σπαντίδας-Αλέξανδρος Σταύρου

Ραμπότα-Σταμούλης-Γεωργάκης-Κούκουρας

Σταύρου-Γιαννακόπουλος-Ζώης-Ξυλά

Γιαννακόπουλος-Σταύρου-Λάγκος

.Γιώργος Ζώης-Νίκος Γαλανός-Γιώργος Φρατζεσκάκης

Φαίη Ξυλά-Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Γιώργος Φρατζεσκάκης-Βάσια Παναγοπούλου

Μπλανάρου-Λάγκος-Γαλανός-Σαγανά

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top