Μετά τις φωτο του με τη νέα σύντροφο, με την οποία φαίνεται να ζει έναν τρελό έρωτα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά ανοιχτά για το πολύκροτο διαζύγιο με την χρυσή κληρονόμο και την διαμάχη τους για την περιουσία.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον καλό του φίλο Amaury Jr ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας: «Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Διεκδικώ μόνο τα κεκτημένα μου, μόνο όσα μου ανήκουν. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω μόνο όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Ντόντα.  

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής μίλησε και για τον έρωτά του με την δημοσιογράφο Denize Severo, δείχνοντας ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

«Eίμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» είπε. 

Tags: