Αφιέρωμα star.gr: Κοιλίτσες στη... φόρα -Διάσημες που έκαναν ΣΕΞΙ φωτογραφήσεις ενώ ήταν έγκυες!

ΔΕΙΤΕ τις ΦΩΤΟ

Αφιέρωμα star.gr: Κοιλίτσες στη... φόρα -Διάσημες που έκα

Με αφορμή την ημίγυμνη φωτογράφηση που έκανε η εγκυμονούσα Νάταλι Πόρτμαν στο Vanity Fair, το star.gr συγκέντρωσε μερικές σέξι φωτογραφήσεις που έκαναν στο παρελθόν κι άλλες διάσημες ενώ ήταν έγκυες!

Ντέμι Μουρ

H θρυλική φωτογράφηση της γυμνής και εγκυμονούσας Ντέμι Μουρ το 1991, την οποία είχε κάνει η Λίμποβιτς στο τεύχος Αυγούστου του Vanity Fair, έχει γράψει ιστορία!

Κριστίνα Ανγκιλέρα

Η 33χρονη τραγουδίστρια τον Αύγουστο του 2014 γυμνή και χωρίς ενδοιασμούς, αγκαλιάζοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο περιοδικό V!

Σακίρα

Η Σακίρα φωτογραφήθηκε το 2013 και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με το μπικίνι της και τον Ζεραρ Πικέ αγκαλιά! Ωστόσο, η σταρ από την Κολομβία έκανε τη διαφορά, αφού η φωτογράφηση δεν έγινε για λογαριασμό κάποιου περιοδικού, αλλά προσωπικές/καλλιτεχνικές, τις οποίες η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο twitter.

Τζέσικα Σίμπσον

Η Τζέσικα Σίμπσον τον Απρίλιο του 2012 πόζαρε ολόγυμνη για το περιοδικό Elle. Μάλιστα, στη φωτογράφηση εκείνη (που θύμιζε λίγο... Ντέμι Μουρ) αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού, δηλαδή της κόρης της Μάξγουελ

Κλόντια Σίφερ

Το 2010 η Κλόντια Σίφερ περίμενε το τρίτο της παιδί, όταν πόζαρε στο φακό του Καρλ Λάγκερφελντ για λογαριασμό της γερμανικής Vogue. Μάλιστα, - όσο και αν δε φαίνεται - το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της, Κόζιμα Βάιολετ.

Μόνικα Μπελούτσι

Το 2004 η Μόνικα Μπελούτσι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πόζαρε για το ιταλικό Vanity Fair. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε προκειμένου να διαμαρτυρηθεί κατά των νόμων που προωθούσε η χώρα της, η Ιταλία για την απαγόρευση του δότη σπέρματος.

Σίντι Κρόφορντ

"Move over, Demi" (Κάνε στην άκρη Ντεμι) ήταν ο τίτλος του άρθρου που συνόδευε τη φωτογράφηση της Σίντι Κρόφορντ. Ήταν Ιούνιος του 1999, όταν το πιο διάσημο μοντέλο του πλανήτη πόζαρε ολόγυμνο στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της (στην κόρη της) για λογαριασμό του περιοδικού W. Και πράγματι μετά το εξώφυλλο της Μοουρ είναι το πιο διάσημο όλων των εποχών.

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top