ΒΙΝΤΕΟ: Το Χόλυγουντ στρώνει «μαύρο» χαλί στον Τραμπ!

ΔΕΙΤΕ τι σχολίασαν οι διάσημοι

Αντιμέτωπος με ολόκληρο το Χόλυγουντ και τη μουσική βιομηχανία βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ αφού όπως φαίνεται ηθοποιοί, σκηνοθέτες και τραγουδιστές, του έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Η... καρικατούρα του Πούτιν στην αμερικανική εκπομπή Saturday Night Live, ξεκίνησε με το μήνυμα του... ρώσου προέδρου.

Ο... ημίγυμνος Βλαντιμίρ Πούτιν.... απευθύνει τον σαρκαστικό χαιρετισμό του προς την Αμερική. Ένα μήνυμα γεμάτο υπονοούμενα και σάτιρα... απευθείας από το Κρεμλίνο.

Το τηλεοπτικό μενού περιελάμβανε άφθονη .... Κελιάν Κόνγουεϊ, την ξανθιά σύμβουλο του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Μαντόνα έδωσε, μέσω Instagram-εξηγήσεις για τη δήλωση της ότι σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο:

«Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Μιλούσα μεταφορικά και μοιράστηκα δυο τρόπους που μπορεί κάποιος να δει τα πράγματα-ο ένας είναι να είμαστε αισιόδοξοι και ο άλλος να νιώθουμε θυμό και οργή, κάτι που προσωπικά ένιωσα. Ωστόσο, ξέρω ότι ενεργώντας με θυμό δε λύνεται τίποτα».

Το Χόλυγουντ και η μουσική βιομηχανία δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον Τραμπ σε χλωρό κλαρί. Το μεγάλο αφεντικό Μπρους Σπρινγκστιν βροντοφώναξε ότι η νέα αντίσταση κατά του Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεκινήσει.

Στους ρυθμούς του Σπρίνγκστιν και ο Ρότζερ Γουοτερς, ιδρυτικό μέλος των Πινκ Φλοιντ, με ανάρτηση στο facebook.

Το μήνυμα συνόδευε βιντεο από μια πρόσφατη συναυλία του στο Μεξικό, όπου τραγουδάει το «Pigs» μπροστά σε 300.000 ανθρώπους.

Ο ένας μετά τον άλλον οι διάσημοι ανεβάζουν τις φωτογραφίες-αντίστασης στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ στα social media. Μαϊλι Σάιρους- Τζέικ Γκίλενχαλ- Έμα Γουάτσον- Κρίστεν Στιούαρτ ήταν όλοι εκεί για να υψώσουν τη φωνή τους κατά του Τραμπ.

Μάλιστα, η σταρ των ταινιών Τουάιλαιτ αποκάλυψε πως ο Τραμπ είχε στο παρελθόν εμμονή μαζί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top