ΤΡΑΓΙΚΟ! Πυροβόλησαν ηθοποιό την ώρα των γυρισμάτων και ΠΕΘΑΝΕ

Η αστυνομία ερευνά αν ήταν ατύχημα ή... δολοφονία

Πυροβόλησαν ηθοποιό την ώρα των γυρισμάτων και ΠΕΘΑΝΕ

Βρισκόταν στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος Bliss n Eso, σε ένα από τα πιο γνωστά clubs του Μπρίσμπεϊν, στην Αυστραλία, αλλά τελικά έφυγε από τη ζωή. 

Και αυτό γιατί όπως φαίνεται τελικά χρησιμοποιήθηκαν όπλα, τα οποία αν και έπρεπε να ήταν άδεια, τελικά δεν ήταν και έτσι ο Τζόαν Όφνερ που δέχθηκε πυρά στο στήθος, εξέπνευσε επί τόπου, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα, η αστυνομία του Κουίνσλαντ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατος του 28χρονου να είναι και εγκληματική ενέργεια.

«Επιβεβαιώνουμε τον θάνατο ενός άνδρα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Το συγκρότημα δεν ήταν στο σημείο τη στιγμή της τραγωδίας. Η ομάδα παραγωγής συνεργάζεται με την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες», αναφέρει ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Σε δήλωσή της, η παραγωγός εταιρία αναφέρει ότι «είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο ενός ατόμου σημειώθηκε σήμερα στην κινηματογράφηση ενός βίντεο κλιπ. Όλοι οι συμμετέχοντες αυτή τη στιγμή εργάζονται με την αστυνομία στην έρευνά τους και δεν είμαστε σε θέση να παράσχουμε καποιο περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top