Ο Ντόναλντ Τραμπ «είχε ψύχωση μαζί μου, ήταν εντελώς παλαβό», δήλωσε την Παρασκευή και από τότε οι δηλώσεις της έχουν αναπαραχθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία από το φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, όπου βρισκόταν, σχολίασε στο περιοδικό Variety τα μηνύματα στο Twitter που είχε αναρτήσει εις βάρος της από τον Οκτώβριο ως τον Νοέμβριο του 2012 ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, κατηγορώντας τη ότι απάτησε τον τότε σύντροφό της Ρόμπερτ Πάτινσον.

«Είχε τρελαθεί μαζί μου πριν μερικά χρόνια, είχε πάθε ψύχωση μαζί μου πριν μερικά χρόνια, ήταν εντελώς παλαβό», είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή αφού πρωταγωνίστησε στην τριλογία Twilight.

«Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πρέπει να δεχθεί πίσω την Κρίστεν Στιούαρτ», έγραψε στις 17 Οκτωβρίου. «Τον απάτησε σαν σκύλα και θα το ξανακάνει, απλώς περιμένετε. Μπορεί να βρει καλύτερη», ήταν ένα άλλο μήνυμά του. Την επομένη συνέχισε γράφοντας: «Ρόμπερτ, με κατηγορούν επειδή λέω ότι πρέπει να παρατήσεις την Κρίστεν, αλλά έχω δίκιο. Αν έβλεπες τις κοπέλες του Miss Universe, θα άλλαζες γνώμη».

Στις 22 Οκτωβρίου ο Τραμπ, σε δύο τελευταία μηνύματα, παρακαλούσε τον ηθοποιό να «παρατήσει την Κρίστεν Στιούαρτ». «Σε μερικά χρόνια θα με ευχαριστείς. Να φανείς έξυπνος, Ρόμπερτ!».

«Εκείνη την εποχή ήταν μόνο ένας σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης (…) Δεν ήταν κάτι πραγματικά σημαντικό», εξήγησε στη συνέντευξή της η 26χρονη ηθοποιός. «Όμως στη συνέχεια κάποιος μου τα θύμισε όλα αυτά και είπα: “Θεέ μου, έχεις δίκιο!”», είπε κλείνοντας.

 

 

Tags: