Αφιέρωμα star.gr: Ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο πολυτελή σπίτια διασήμων!

ΔΕΙΤΕ τις ΦΩΤΟ και ονειρευτείτε

Αφιέρωμα star.gr: Ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο πολυτελή σπίτια διασήμων!

Χλιδή, πολυτέλεια και λάμψη: Αυτά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των σπιτιών των διασήμων!

Το star.gr συγκέντρωσε κάποια από τα πιο ωραία και σας τα παρουσιάζει!

Αντριάνα Λίμα: Το Διαμέρισμα του μοντέλου της Victoria’s Secret αξίας 5 εκατ. Δολαρίων

Το μοντέλο της Victoria’s Secret, πουλάει ξανά το καταπληκτικό της διαμέρισμα στο Μανχάταν, στην τιμή των 4.85 εκατομμυρίων δολαρίων. Φαίνεται πως έριξε την τιμή, καθώς πριν τρία χρόνια που είχε βγει πάλι στην αγορά, το διαμέρισμα κόστιζε 5.5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Βραζιλιάνα καλλονή αγόρασε το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων το 2003 για 1.995 εκατομμύρια δολάρια. Μετά παντρεύτηκε τον Marko Jaric, έναν επαγγελματία μπασκετμπολίστα, με τον οποίο έκανε δύο παιδιά. Πλέον και οι δυο τους είναι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος από κοινού. To 2013 έβγαλαν το διαμέρισμα προς πώληση, αλλά αποσύρθηκε από την αγορά μετά από ένα χρόνο γιατί δεν μπορούσε να πουληθεί. Ένα χρόνο μετά η Lima και ο σύζυγός της πήραν διαζύγιο. Έτσι, αποφάσισαν να πουλήσουν το διαμέρισμα καθώς δεν έμεναν πια σε αυτό.

Το διαμέρισμα είναι στο Metropolitan Tower, το οποίο διαθέτει ένα ιδιωτικό εστιατόριο και ένα γυμναστήριο. Εκτός από τα δύο υπνοδωμάτια, το διαμέρισμα μεγέθους 205 τ.μ. διαθέτει και ένα δωμάτιο διασκέδασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο και έχει θέα στο Σέντραλ Παρκ. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την αγάπη της Λίμα για την διακόσμηση με βελούδο. Τα χαλιά από μαλλί προβάτου μετατρέπουν το ξύλινο δωμάτιο ψυχαγωγίας σε μια ζεστή φωλιά και τα γούνινα σκαμπό δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα υφή στο κρεμ καθιστικό. Το σπίτι έχει αρκετή τεχνολογία, καθώς φιλοξενεί ένα σύστημα που ελέγχει τα φώτα, τη μουσική, τη θερμοκρασία και τις σκιές. 

Όπρα Γουίνφρει

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική προσωπικότητα της Αμερικής, είναι μόνιμος κάτοικος Κολοράντο! Το σπίτι χτίστηκε το 2001 για λογαριασμό του πολυεκατομμυριούχου Bob Wall. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στην έπαυλη. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στη γέφυρα που περιβάλλει το σπίτι.

Το σπίτι έχει έκταση 800 τ.μ. και η Όπρα το εξαγόρασε από τον πολυεκατομμυριούχο Bob Wall για 14 εκατομμύρια δολάρια. Μια έπαυλη πέντε υπνοδωματίων, 7 μπάνια, τζακούζι, γυμναστήριο, σάουνα και πολλές εύχρηστες και «έξυπνες» ανέσεις, οι οποίες οφείλονται στην λατρεία και ιδιότητα του προηγούμενου κατοίκου του ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας.

Τζένιφερ Λόπεζ: Μια Βίλα Σκέτος...Παράδεισος!

Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι που αποτελείται από 9 υπνοδωμάτια και καλύπτει μια έκταση 1579 τ.μ. Το σπίτι περιλαμβάνει στούντιο ηχογράφησης, δωμάτιο μασάζ, dance studio, δωμάτιο styling και ιδιωτικό κινηματογράφο. Επιπλέον έχει ένα γκαράζ που χωράει 8 αυτοκίνητα αλλά και επιπλέον χώρο parking για 20 αυτοκίνητα.

Το σαλόνι είναι διακοσμημένο σε μια παλ ροζ απόχρωση που χαρίζει πολυτέλεια στο χώρο καθώς συνδυάζεται με μεταλλικές λεπτομέρειες και ωραία υφάσματα. Ο βελούδινος καναπές στην ίδια απόχρωση δίνει στιλ στο χώρο ενώ οι κουρτίνες μένουν πάντα ανοιχτές για να φαίνεται η υπέροχη θέα που υπάρχει έξω από το σαλόνι.

Κάμερον Ντίαζ στο Μανχάταν

Το διαμέρισμα έχει έκταση 223 τ.μ. και όταν το πρωτοαγόρασε η Ντίαζ ήταν βαμμένο λευκό. Από τότε σκέφτηκε πως οι τοίχοι του ήθελαν χρώμα και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί η ίδια με το κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μία master κρεβατοκάμαρα και ένα master μπάνιο, μία κρεβατοκάμαρα για τους φίλους της και ένα μπάνιο, ένα καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα. Με λίγα λόγια είναι ένα πολύ φυσιολογικό διαμέρισμα.

Η εντυπωσιακή έπαυλη της Αντζελίνας Τζολί, μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ

Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα απλό σπίτι, αλλά για μια έπαυλη που βρίσκεται στο Λος Άντζελες. 30.000 δολάρια το μήνα, πληρώνει η Τζολί για να μένει στην πολυτελή κατοικία.

Το οίκημα έχει αρκετό χώρο για την ίδια και όλα τα παιδιά της – 6 στο σύνολο – και απασχολεί προσωπικό. Για την ακρίβεια υπάρχουν 6 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια στα 770 τετραγωνικά του σπιτιού.

Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο γραφεία, ένα στον κάτω όροφο και ένα στον πάνω, μια πολύ μεγάλη κουζίνα, τζάκι, ένα δωμάτιο που βγάζει στην πίσω αυλή και δύο πισίνες που διακοσμούνται με καταρράκτες και φυτά.

Αυτό είναι το ρετιρέ της Κένταλ Τζένερ στη Νέα Υόρκη

Το εντυπωσιακό διαμπερές διαμέρισμα με την μοναδική θέα στην Νέα Υόρκη βρίσκεται στην ξακουστή περιοχή Τριμπέκα μεταξύ του Broadway και της West Street.

Το διαμέρισμα των 520 τετραγωνικών μέτρων αγοράστηκε από το μοντέλο έναντι του, κρατηθείτε, αστρονομικού ποσού των 25 εκατομμυρίων ευρώ(!) Το ρετιρέ που βρίσκεται στην κορυφή ενός από τους πιο κεντρικούς ουρανοξύστες του Μανχάταν διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια και επτά βεράντες (!) που προσφέρουν εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης.

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top