Το χάσαμε (κι αυτό) το κορμί; Μονόπετρο στο χέρι της Τζίτζι Χάντιντ;

Αρραβωνιάστηκε η καλλονή;

Μονόπετρο στο χέρι της Τζίτζι Χάντιντ;

Ο καλός της λέγεται ότι της έκανε πρόταση γάμου λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά ο «συναγερμός» ότι θα χάσουμε το κορμί, «έληξε» ότι έγινε γνωστό ότι εκείνη την απέρριψε.

Να που όμως επαναφέρεται το θέμα του αρραβώνα της Τζίτζι Χάντιντ και του Ζάιν Μαλίκ, μετά την την τελευταία δημόσια εμφάνιση του μοντέλου στη Νέα Υόρκη.

Η 21χρονη καλλονή εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με δαχτυλίδι στο χέρι της, γεμίζοντας με τον τρόπο αυτό με  απορίες τους θαυμαστές της για το αν τελικά αρραβωνιάστηκε με τον διάσημο τραγουδιστή ή όχι. Το λεπτό, χρυσό, λιτό δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι έγινε να αναζωπυρωθούν οι φήμες σχετικά με το αν θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με το μουσικό και πρώην μέλος των One Direction.

Κανείς από τους αντιπροσώπους του μοντέλου και του τραγουδιστή δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις φήμες. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2015, και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα τον περασμένο Ιούνιο, αυτόν τον καιρό φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top