Η… πλαστική ομορφιά της Κένταλ Τζένερ είναι... φυσική: Δεν έχω κάνει πλαστικές, λέει η ίδια

Διαψεύδει τις ανυπόστατες φήμες…

Η… πλαστική ομορφιά της Κένταλ Τζένερ είναι φυσική!

Ανήκει στην πιο διάσημη, πληθωρική και… πλαστική οικογένεια του πλανήτη, οπότε δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι και η Κένταλ Τζένερ έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του πλαστικού και έχει κάνει τις επεμβασούλες της.

Να που όμως η ίδια η μικρή της οικογενείας των Καρντάσιαν διαψεύδει ότι η ομορφιά της είναι αποτέλεσμα πλαστικών, φημολογία που έγινε ακόμα πιο έντονη μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η αδελφή της Κάιλι τον περασμένο Νοέμβριο.

 

«Ξαφνικά υπήρχαν παντού φωτογραφίες μας με τίτλους "Η Κένταλ πείραξε τα χείλια της, τα μάγουλά της, τη μύτη της", δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν απάντησα στις φήμες τότε γιατί, όταν απαντάω οι άνθρωποι σκέφτονται "αμύνεται, άρα πρέπει να είναι ένοχη".  Η Κάιλι αισθάνθηκε άσχημα με όλο αυτό και πήρε την ευθύνη πάνω της», έγραψε η Κένταλ στην προσωπική ιστοσελίδα της και συνέχισε: «Είναι εξαντλητικό. Ως μοντέλο, γιατί να κάνω πλαστική στο πρόσωπό μου; Δεν βγάζει καν νόημα. Είναι φορές που απλώς πιστεύω ότι οι άνθρωποι θέλουν απλώς να με δουν να χάνω».

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά σχολίασε και πόσο τη στεναχωρεί να ανακαλύπτει λογαριασμούς στα social media που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να ασκούν κριτική στην οικογένειά της. «Βρήκα αυτόν τον λογαριασμό στο Instagram που είναι αφιερωμένος στο να κρίνει την οικογένειά μου- και έχει πολλούς followers. Δεν παίρνω ποτέ αυτά τα πράγματα προσωπικά αλλά είναι λυπηρό για το άτομο πίσω από όλο αυτό- ποιος έχει το χρόνο να ασχολείται με αυτά; Οι άνθρωποι ξεχνάνε ότι μιλούν για αληθινούς ανθρώπους με αληθινά συναισθήματα και ζουν την καθημερινότητά τους (στο μεγαλύτερο μέρος της) σαν όλους τους άλλους», έγραψε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top