Ανανεωμένος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ, ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να συγκατοικήσει με την αγαπημένη του Άννα Σταθάκη, αλλά και για το αν σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά.

''Είμαι σε φάση που μετακόμισα στο Παλαιό Φάληρο εγώ που είχα όριο το Χίλτον. Πιο κάτω από το Χίλτον έβγαζα σπυριά , δεν πήγαινα, γιατί ως αρκούδα οφείλω να είμαι στα βόρεια προάστια. Και τώρα μένω στο Φάληρο. Όχι ότι έχω κάτι με τα νότια προάστια, απλώς είχα συνηθίσει αλλού'' είπε σχετικά με την συγκατοίκησή του με την Άννα και συνέχισε. '' Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα αμιγώς. Πάω με την καρδιά μου. Πέφτω με τα μούτρα δεν μασάω.

Ο Δημήτρης είναι full ερωτευμένος και μάλιστα αποκάλυψε τι είναι αυτό που ξεχώρισε στην Άννα: ''Θεωρώ ότι ο έρωτας δεν είναι εμπορική συναλλαγή. Δεν κάθομαι να αναλύω το καθετί. Με την Άννα έτσι ένιωσα από την αρχή και στην ηλικία που είμαι είναι όλα συνειδητά, όχι αυτό το εφηβικό που νομίζεις πράγματα. Έχω μια αίσθηση ότι έχω δέκα γυναίκες αυτήν τη στιγμή. Δεν νιώθω καμία έλλειψη''

Η μεγάλη αποκάλυψη, όμως, ήταν το ότι θα ήθελε να παντρευτεί την Άννα Σταθάκη. ''Είχα πει ότι τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (γέλια). Με την Άννα θα παντρευόμουν άνετα, γιατί μπορεί να μην είναι άνδρας, αλλά είναι γυναίκα με... δεν μπορώ να το πω (γέλια)''.
 

Tags: