Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Βρίσκομαι σε έναν γάμο που το πηγαίνουμε βλέποντας»

Τι είπε για την σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Βρίσκομαι σε έναν γάμο που τ

Συνέντευξη στο περιοδικό "Glow" παραχώρησε η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο της αλλά και την καθημερινότητά της ως μαμά.

Η όμορφη ηθοποιός τονίζει ότι εκτός από την ευτυχία που έφεραν στη ζωή της τα παιδιά της, τη βοηθούν να ωριμάσει ως άνθρωπος, ενώ απαντώντας στην ερώτηση για το μυστικό επιτυχίας ενός γάμου επισημαίνει ότι αυτό θα μπορούσε να το απαντήσει πολλά χρόνια αργότερα και εφόσον είναι ακόμα με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, καθώς όπως η ίδια αναφέρει, τίποτα δεν είναι σίγουρο για κανέναν.

«Η βασικότερη αλλαγή που ζει ένας γονιός είναι ότι παύει για πάντα να είναι αυτός η προτεραιότητα του εαυτού του. Το επίκεντρο είναι πια τα παιδιά από την πρώτη στιγμή που έρχονται στον κόσμο. Βέβαια, μεγαλώνοντας τα παιδιά, συντελούνται μέσα σου κι άλλες αλλαγές που δεν μπορείς να τις προσδιορίσεις. Επομένως, συνέχεια αλλάζω λόγω των παιδιών, μεγαλώνω κι εγώ μαζί τους και ωριμάζω ως άνθρωπος, αλλά ταυτόχρονα μου δίνουν την ευκαιρία να ακουμπήσω την παιδικότητα που όλοι έχουμε κρυμμένη κάπου βαθιά μέσα μας» αναφέρει.

Όσο για το ποιο είναι το μυστικό του γάμου της;

«Έλα να με βρεις στα 80 μου κι αν είμαι ακόμη παντρεμένη να σου τη δώσω την απάντηση. Κι εγώ βρίσκομαι σ’ έναν γάμο που τον πηγαίνουμε βλέποντας, υπό την έννοια ότι ποτέ δεν μπορείς να πάρεις όρκο ότι θα είστε για πάντα μαζί με τον άλλον. Δεν ξέρεις στη ζωή πώς έρχονται τα πράγματα και καλύτερα ποτέ να μη λέμε ποτέ. Όταν οι δικοί μου οι γονείς έζησαν παντρεμένοι για 45 ολόκληρα χρόνια, τι μπορώ να πω εγώ με 9 χρόνια γάμου;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top