Αφιέρωμα star.gr! Έδωσαν μια περιουσία για να αποκτήσουν τα «άχρηστα» αντικείμενα των celebrities

Οι θαυμαστές των star μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό

Αφιέρωμα star.gr! Έδωσαν μια περιουσία για να αποκτήσουν τα  «άχρηστα» αντικείμενα των celebrities

Πόσες φορές δεν έχετε «τσακώσει» τον εαυτό σας να πέφτει από τα σύννεφα, όταν διαβάζει πόσα χρήματα πωλήθηκαν κάποια «άχρηστα» αντικείμενα διασήμων;

Οι φανατικοί θαυμαστές ηθοποιών, τραγουδιστών και άλλων celebrities δεν διστάζουν να δώσουν μια περιουσία, προκειμένου να αποκτήσουν τρίχες, μασημένες τσίχλες, δόντια και ότι άλλο βάλει το βάζει το μυαλό σας.

Το star.gr, συγκέντρωσε κάποια από αυτά που του  έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και σας τα παρουσιάζει!

Τζον Λένον

Η ιστορία για το πως το δόντι του Τζον Λένον κατέληξε να... πωλείται είναι εξαιρετικά περίεργη. Ο frontman των θρυλικών Beatles το έχασε κάπου το '60 και το έδωσε στην οικονόμο του ως...ενθύμιο. Αυτή το «πέρασε» στην κόρη της και η τελευταία αποφάσισε να το πουλήσει! Το αγόρασε ένας Καναδός οδοντίατρος έναντι $31,000.00!

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ

Ένας φανατικός θαυμαστής των Μπραντζελίνα τους έκλεισε μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο τις εκπνοές των Μπραντζελίνα! Το έβγαλε στο eBay και κάποιος το αγόρασε για 530 δολάρια!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Στο σφυρί βγήκε ένα χρησιμοποιημένο τεστ εγκυμοσύνης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έναντι 5.001 δολαρίων και μία μασημένη της τσίχλα έναντι 14.000!

Σκάρλετ Γιόχανσον

Το 2008 η Σκάρλετ Γιόχανσον  εμφανίστηκε στο The Tonight Show  παρόλο που ήταν πολύ κρυωμένη. Γι’ αυτό και φύσηξε τη μύτης μία μόνο φορά μέσα σε ένα χαρτομάντηλο. Εν συνεχεία το έκλεισε σε μία πλαστική σακούλα και το δώρισε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση που δίνει φαγητό σε απόρους προκειμένου να το... πουλήσουν!

Τζάστιν Μπίμπερ

Οι έφηβοι θαυμαστές και θαυμάστριες του Τζάστιν Μπίμπερ τρελαίνονται με οτιδήποτε αφορά τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. Γι΄ αυτό και δε διστάζουν να πληρώσουν όσο όσο για ασυνήθιστα αντικείμενά του. Ένα από τα πιο ασυνήθιστα «ενθύμια» του ήταν μία τούφα από τα μαλλιά του που πουλήθηκε για 40,668 δολάρια!

Μάικλ Τζάκσον

Λίγους μόνο μήνες μετά το θάνατό του το 2008, ένα ασυνήθιστο αντικείμενο του Μάικλ Τζάκσον βγήκε σε δημοπρασία! Το εσώρουχό του έναντι 1,000,000 δολαρίων!

Τζάστιν Τιμπερλέϊκ

Το 2000 ο Justin Τζάστιν Τιμπερλέϊκ  φιλοξενήθηκε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή και μάσησε δύο μόνο μπουκιές από ένα γαλλικό τοστ. Ο DJ της εκπομπής έκανε τη...μαγκιά και το έβγαλε σε δημοπρασία. Το μισοδαγκωμένο τοστ πουλήθηκε τελικά 1.025 δολάρια!

Eπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top