Μπραντ Πιτ: Μετά την Τζολί, λάμπει ακόμα πιο πολύ!

Πιο εντυπωσιακός από ποτέ

Μπραντ Πιτ: Μετά την Τζολί, λάμπει ακόμα πιο πολύ!

Προτεραιότητά του πλέον είναι τα παιδιά του, αλλά και ο εαυτός του. Και αυτό είναι κάτι που και να θέλει να αρνηθεί δεν μπορεί ο Μπραντ Πιτ, μιας και το βλέπουμε όλοι μας.

Ο γόης του Χόλιγουντ, παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει μετά το διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί, έχει επικεντρωθεί στον εαυτό του ξανά, ενώ προσέχει και τη διατροφή του και μάλιστα έχει προσλάβει τον δικό του σεφ για να του μαγειρεύει υγιεινά γεύματα 

Σε αυτό οφείλονται και τα κιλά που έχει χάσει, όπως αναφέρει και το περιοδικό «Us Weekly». «Έχει χάσει πολλά κιλά, έχει επικεντρωθεί στον εαυτό του ξανά, προσέχει πολύ τη διατροφή του και μάλιστα έχει προσλάβει τον δικό του σεφ για να του μαγειρεύει υγιεινά γεύματα ενώ γυμνάζεται καθημερινά», γράφει σε δημοσίευμά του.

Σύμφωνα με πηγή, πάντως, παρά την ενασχόλησή του με τον εαυτό του, απόλυτη προτεραιότητά του εξακολουθούν να είναι τα παιδιά του. «Του λείπουν τα παιδιά του ιδιαίτερα τις γιορτές. Πολλές ήταν οι φορές που ήταν λυπημένος και ξεσπούσε σε κλάματα. Δεν ντρέπεται για αυτό», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του λέει πώς οι γιορτές των Χριστουγέννων ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για αυτόν:

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top