Έλληνας τραγουδιστής στο star.gr:«Καταλαβαίνω το μαρτύριο που περνούν οι άστεγοι…Έχω ζήσει σε σκηνή»!

Η συγκινητική εξομολόγηση του γνωστού καλλιτέχνη

Έλληνας τραγουδιστής στο star.gr:«Καταλαβαίνω το μαρτύριο που περνούν οι άστεγοι…Έχω ζήσει σε σκηνή»!

Ο Δημήτρης Γιώτης τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου βλέποντας τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες.

Ωστόσο στη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν ήταν όλα… ρόδινα με τον ίδιο να εξομολογείται στο star.gr τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του που δεν ήταν άλλες από τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας, το 1999, που τον ανάγκασαν ακόμη και να κοιμηθεί σε σκηνή!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα συνέβησαν το 1999, στον μεγάλο σεισμό της Αθήνας! Εγώ έμενα και μένω ακόμα στο Μενίδι, που ήταν μία από τις πληγείσες περιοχές. Στην περιοχή μας ο μοιραίος απολογισμός του σεισμού ήταν 140 νεκροί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Ευτυχώς τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου γλιτώσαμε. Από θαύμα βέβαια. Θυμάμαι τότε όλη η οικογένεια μου ήμασταν στο πατρικό σπίτι της μητέρας μου. Για δευτερόλεπτα προλάβαμε και βγήκαμε έξω. Αν καθόμασταν λίγο ακόμη στο σπίτι θα είμαστε και εμείς θύματα του φονικού αυτού σεισμού, που στέρησε τη ζωή σε τόσους συμπολίτες μας» εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής.

Με το σπίτι του να έχει καταστραφεί ολοσχερώς ο ίδιος και η οικογένειά του αποκαλύπτει ότι για κάποιο διάστημα έζησε υπό αντίξοες συνθήκες, που δυστυχώς του έρχονται συνεχώς στο μυαλό μόλις βλέπει άστεγους ή μετανάστες να κοιμούνται έξω στο κρύο. «Έζησα και εγώ δύσκολα τότε, όπως όλος ο κόσμος άλλωστε που είδε το σπίτι του να καταστρέφεται. Έχω ζήσει σε σκηνή με κρύο κι έτσι μπορώ να καταλάβω το μαρτύριο που περνάνε οι άστεγοι και οι πρόσφυγες που δεν έχουν σπίτι. Εύχομαι ποτέ κανείς να μη ζήσει κάτι ανάλογο αλλά δυστυχώς, ειδικά τώρα που οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες, βλέπω ανθρώπους να κοιμούνται στον δρόμο και πραγματικά ραγίζει η καρδιά μου» τονίζει καταλήγοντας ο γνωστός ερμηνευτής.

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top