Της φυλακής τα σίδερα είναι για… την Τζούλια Αλεξανδράτου: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ σε 5 χρόνια κάθειρξης για το ροζ dvd

Η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Η Τζούλια Αλεξανδράτου καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη

«Ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή, επί σκοπού φοροδιαφυγής». Με αυτή την κατηγορία βαραίνεται η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, το πρωί της Δευτέρας, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η εν λόγω δικαστική υπόθεση ξεκίνησε το 2010, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου ροζ DVD της καλλονής και του Γάλλου πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ, από την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Τότε, η Τζούλια είχε ισχυριστεί ότι το sex tape κλάπηκε και διέρρευσε εν αγνοία της,  κάτι που τη δυσαρέστησε, προκαλώντας παράλληλα την παρέμβαση του ΣΔΟΕ, που κάλεσε για έλεγχο τόσο εκείνη, όσο και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Στην κατάθεσή της είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε κάνει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής, ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή γι’ αυτό και πως η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους, αλλά από την πλευρά του ο Δημήτρη Σειρηνάκης κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει η Τζούλια Αλεξανδράτου για το dvd έναντι αμοιβής 150.000€.

Στο δικαστήριο οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία παραγωγής Sirina αθωώθηκε καθώς φάνηκε πως ήταν σε όλα νόμιμη στην συνεργασία με το μοντέλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top