Η Ναόμι Κάμπελ μιλάει για τις δικές της στιγμές με τον Τζορτζ Μάικλ: "Έφυγε πολύ νωρίς"

Μοιράστηκε σε εκπομπή τις αναμνήσεις της

Η Ναόμι για το φίλο της Μάικλ

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ βύθισε πολλούς στο πένθος, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ναόμι Κάμπελ. Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας βρέθηκε στο show «The View» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές της με τον τραγουδιστή.

«Είμαι πολύ λυπημένη που δεν είναι εδώ. Έφυγε πολύ νωρίς», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενη στη φιλία της με τον Μάικλ που ξεκίνησε το 1990. Μάλιστα, όπως είπε, η ίδια, εκείνη τότε πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του για το θρυλικό τραγούδι “Freedom ’90”, μαζί με τις Linda Evangelista, Cindy Crawford, Christy Turlington και Tatjana Patitz. 

«Τραγουδούσαμε όλες το τραγούδι έτσι κι αλλιώς, γιατί το λατρεύαμε», δήλωσε η Κάμπελ. Αποκάλυψε, δε, ότι αν και τελικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενο, εκείνη δεν είχε περάσει και τόσο… «εύκολα», μιας και είχε μία μέρα πολύ γεμάτη με shows πριν εμφανιστεί στο set του τραγουδιστή.

«Ήταν η πρώτη μέρα και ερχόμουν κατευθείαν από τον Thierry Mugler, για τον οποίο κάναμε 5 shows, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 3 το επόμενο πρωί, και μετά έπρεπε να πάρω την πρώτη πτήση από το Παρίσι στο Λονδίνο για να είμαι στο set», εξήγησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top