Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε στο The Mail του Sunday Magazine και αποκάλυψε την ευχή της για το 2017:

«Διατηρώ ακόμη τις ελπίδες μου για το 2017. Ο Κέιθ κι εγώ θα θέλαμε να κάνουμε πολλά μωρά. Η γιαγιά μου γέννησε τη μητέρα μου στα 49. Θα ήμουν παραπάνω από ευτυχής και θα το υποδεχόμουν με ορθάνοιχτη αγκαλιά!», είπε και συνέχισε αναφερόμενη στις πολλές προσπάθειές της να κάνει παιδί όταν ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ:

«Προσπαθείς ξανά και ξανά και η καρδιά σου ραγίζει. Κι έπειτα αποφασίζεις ότι δεν είναι γραφτό σου να γίνει. Το είχα πάρει απόφαση και πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έκανε παιδί στα 41 μου. Και μετά συνέβη!».

«Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα δεύτερο παιδάκι και να δώσουμε αδερφάκι στην κόρη μας. Είχαμε αποφασίσει για παρένθετη μητέρα. Και τότε ήρθε στην ζωή μας η Φέιθ!».

Η γνωστή ηθοποιός έχει δύο υιοθετημένα παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Κρουζ, την 25χρονη Ιζαμπέλα και τον 22χρονο Κόνορ ενώ το πρώτο της βιολογικό παιδί το απέκτησε σε ηλικία 41 ετών από τον δεύτερο γάμο της. Σήμερα έχουν δυο βιολογικά παιδάκια...

Για την σχέση της με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της είπε: «Είμαστε σε ειρήνη… Είναι ακόμη μέρος της ζωής μου και της καρδιάς μου αλλά είναι ενήλικες πια, έχουν τις δικές τους ζωές και είμαι υπερπροστατευτική σε σχέση με τη διαφύλαξη της ιδιωτικής τους ζωής. Είναι αλήθεια πως γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να κρατάς επαφή με τα παιδιά όσο μεγαλώνουν αλλά τα παιδιά σου θα είναι πάντα τα παιδιά σου!».

(Με τα υιοθετημένα παιδιά της)

Tags: