ΡΑΚΟΣ ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ-Η πρώτη εμφάνιση μετά το θρίλερ και τους ισχυρισμούς για την αυτοκτονία του

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΡΑΚΟΣ ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ-Η πρώτη εμφάνιση μετά το θρίλερ και τους ισχυρισμούς για την αυτοκτονία του

Την πρώτη του εμφάνιση δέκα μέρες μετά το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και το θρίλερ με τις δηλώσεις πως αυτοκτόνησε ο μεγάλος σταρ, έκανε ο σύντροφός του, Φάντι Φαουάζ.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Mirror, ο εδώ και οκτώ χρόνια σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ έδειχνε καταπονημένος και φανερά καταβεβλημένος με τις τελευταίες εξελίξεις.

Το θρίλερ όμως, που διαδραματίστηκε με τα tweets στο προφίλ του δεν τον άφησε σε ησυχία. Αρχικά, όλοι οι φίλοι και οι θαυμαστές του ζευγαριού είδαν έντρομοι τα tweets του Φάντι Φαουάζ στο προφίλ του που μιλούσαν για αυτοκτονία του Τζορτζ Μάικλ.

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», ανέφερε το tweet. Λίγο αργότερα όμως, η δήλωση διεγράφη και έκλεισε και ο λογαριασμός στο twitter. Την ίδια στιγμή η νεκροτομή δεν έχει δείξει αν υπήρξαν ναρκωτικά ή άλλες ουσίες στο αίμα του τραγουδιστή.

Οι αποκαλύψεις όμως, δεν σταματούν εκεί, αφού ο Φάντι μίλησε στη βρετανική Mirror και δήλωσε πως δεν έγραψε αυτός τα tweets περί αυτοκτονίας του διάσημου τραγουδιστή και κάποιος χάκερ μπήκε στο λογαριασμό του.

Η συμπεριφορά του 43χρονου Φάντι, όμως ήταν λίγο περίεργη, καθώς ισχυρίστηκε πως όχι μόνο δεν έγραψε τίποτα περί αυτοκτονίας, αλλά δεν ήξερε και τι έγινε το μοιραίο βράδυ πριν το θάνατό του Τζορτζ Μάικλ. Ο ίδιος είπε πως δεν συναντήθηκαν καθόλου γιατί κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top