Η Καλομοίρα τραγούδησε μαζί με τα παιδιά στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή της

Η Καλομοίρα τραγούδησε μαζί με τα παιδιά στο «Χαμόγελο το

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται καθημερινά στα Νοσοκομεία Παίδων με βάση το Ογκολογικό τμήμα και πραγματοποιεί δημιουργική απασχόληση στα παιδιά που νοσηλεύονται με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Καλομοίρα επισκέφτηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το Oγκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφίας», συνομίλησε με εργαζόμενους κι εθελοντές του Οργανισμού αλλά και με τις μαμάδες των παιδιών. 

Με παιχνίδια, μουσική, κατασκευές και πολλές άλλες δραστηριότητες απασχολούνται καθημερινά τα παιδιά, ενώ παράλληλα στηρίζονται οι οικογένειές τους. 

Στο πλαίσιο αυτό και μέσα στο κλίμα των γιορτών, η Καλομοίρα τραγούδησε μαζί με τα παιδιά με τη συνοδεία πιάνου. 

Οι επισκέψεις στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω» του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, που στόχο έχει να στηρίζει ενεργά Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στήριξη στον Οργανισμό είχε δείξει και μέσω του τηλεμαραθωνίου αγάπης που είχε διοργανώσει η εκπομπή του STAR, "Αλήθειες με τη Ζήνα" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνοντας 240.909,68 ευρώ προκειμένου να μεγαλώσει το... χαμόγελο!

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top