Η Νικόλ Κίντμαν περπάτησε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Lion» στο Σύδνεϋ, όμως σύμφωνα με όσα γράφονται, λίγα λεπτά πριν φωτογραφηθεί από κοινού με το σύζυγο της, Κιθ Ούρμπαν, ξεκίνησε ένας καυγάς μεταξύ τους.

Όπως γράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Κιθ Ούρμπαν φαίνεται πως είναι αρκετά δυσαρεστημένος, μιας και θεωρεί πως η καριέρα της γυναίκας του, Νικόλ Κίντμαν, στέκεται εμπόδιο στην οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι φημολογείται ότι πέρασε σχεδόν όλη την περασμένη χρονιά χώρια, μιας και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε διαρκώς γυρίσματα, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν σε περιοδεία έξι μήνες.

Πηγή από το περιβάλλον των δυο σταρ ανέφερε, ότι επρόκειτο να συναντηθούν στο Σύδνεϋ, με σκοπό να περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα, αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και αφιερώνοντας χρόνο ο ένας στον άλλο.

Η διάσημη 49χρονη ηθοποιός, όπως αναφέρει φιλικό της πρόσωπο στον διεθνή τύπο, έχει βαρεθεί τη γκρίνια του Ούρμπαν και εκείνος θα πρέπει να καταλάβει, ότι η καριέρα της είναι πολύ σημαντική για εκείνη οπότε θα πρέπει να γίνει πιο υποστηρικτικός.

Η ηθοποιός ωστόσο θέλησε να δείξει τη στήριξή της στην καριέρα του συντρόφου της και ανέβηκε στη σκηνή στο πλαίσιο των εορτασμών του νέου έτους στο Νάσβιλ Τενεσί, για να τραγουδήσει μαζί του.

Tags: