Νέες φωτογραφίες - ΓΡΟΘΙΑ στο στομάχι από το μοιραίο τροχαίο του Παντελίδη!

Κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

Νέες φωτογραφίες - ΓΡΟΘΙΑ στο στομάχι από το μοιραίο τροχαίο του Παντελίδη!

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης, «έφυγε» για πάντα από κοντά μας, αλλά όλο και νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου νέες  φωτογραφίες που δείχνουν το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ  που οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, καθώς όπως αναφέρει το newsauto.gr, φαίνεται η κατεστραμμένη εμπρός δεξιά κολόνα του μεγάλου τζιπ, οι (πλευρικοί) αερόσακοι κεφαλής που ενεργοποιήθηκαν κατά τη σύγκρουση από την πλευρά του συνοδηγού, αλλά και τα ίχνη αίματος, τα οποία οι Αρχές απέδειξαν πως ανήκουν στον Παντελή Παντελίδη.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως η οικογένεια με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες, υποστηρίζει ένθερμα πως το παιδί τους δεν βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι στη θέση του οδηγού, εκείνο το πρωινό της 18 Φεβρουαρίου του 2016.

Ωστόσο, αυτό ακόμη δεν έχει αποδειχτεί, μιας και στις φωτογραφίες, φαίνονται οι  πατημένες ζώνες ασφαλείας προκειμένου να μην ενεργοποιείται ο βομβητής μη χρησιμοποίησης τους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top