Μόνο στο star.gr: ΟΛΗ η ελληνική showbiz στο πριβέ πάρτι του «Argo Film Festival»

Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Tο πριβέ πάρτι του «Argo Film Festival»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το party για το 6ο Argo Film Festival το βράδυ της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με πλήθος επώνυμων καλεσμένων που παρευρέθηκαν για να δώσουν το έναυσμα για τη διαδικασία του Online Voting, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.argofilmfestival.com.   

Πιο συγκεκριμένα, οι πόρτες του Peñarrubia Lounge Bar άνοιξαν στις 9μμ και ξεκίνησαν να υποδέχονται όλους τους επίσημους προσκεκλημένους, αλλά και όσους κατέφθασαν για να τους δουν από κοντά.

Το λαμπερό Exclusive Party κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πραγματοποιήθηκε ως κομμάτι του θερινού Φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην πόλη του Βόλου!   

Μεγάλα ονόματα των τεχνών, αλλά και του αθλητικού χώρου, βρέθηκαν εκεί και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ζέτα Δούκα, Τόνια Σωτηροπούλου, Κώστας Σόμμερ, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Μάνος Γαβράς, Νίκος Ορφανός, Ευγενία Δημητροπούλου, Ανατολή Γρηγοριάδου, Άνθιμος Ανανιάδης, Demy Παπαδέα, Τάμτα, Otherview, Μαλού Κυριακοπούλου,  ο παραγωγός Γιάννης Καγιούλης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, Κωνσταντίνος Συνετός, Κατερίνα Καινούριου, Μίνως Μάτσας, οι σκηνοθέτες Θανάσης Τότσικας, Όλγα Μαλέα και ο πρώην νικητής του A.F.F Ανδρέας Λαμπρόπουλος, οι παραγωγοί από Αμερική George Zakk και Alexis Varouxakis και η Ολυμπιονίκης Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη και η πρωταθλήτρια και μέλος της εθνικής ομάδας Αθανασία Τσόλα.  Από τη διοργάνωση δε θα μπορούσε να λείπει ο εμπνευστής του Argo Film Festival, Tέρι Ντούγκας, ο οποίος ήταν στη πρώτη γραμμή και υποδέχτηκε έναν - έναν όλους τους καλεσμένους.  

 

Το Online Voting σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το θεσμό του φεστιβάλ και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου. Παράλληλα δε, ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής των συμμετοχών ως τις 30 Δεκεμβρίου 2016, ενώ εν καιρώ θα ακολουθήσει και ειδική ανακοίνωση για τη βράβευση των νικητών. 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top