Για την αιτία της καταστροφής της καριέρας του Τζορτζ Μάικλ μίλησε στενός του φίλος. Ο γκουρού των δημοσίων σχέσεων Γκάρι Φάροου υποστήριξε ότι ο Τζορτζ Μάικλ έδινε τη δική του μάχη για αποτοξίνωση τον τελευταίο καιρό!

Ο Φάροου υποστηρίζει ότι παρά τα προβλήματά του με τις ουσίες ο Μάικλ θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ακόμη δύο σπουδαία άλμπουμ. 

«Πιστεύω ότι η εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά ήταν η αιτία των προβλημάτων του. Πιστεύω ότι ο Τζορτζ ήταν πολύ έξυπνος για να ασχοληθεί με παράνομες ουσίες. Αλλά από τη στιγμή που αυτή η ασθένεια σε κυριεύει είναι δύσκολο να την καταπολεμήσεις», είπε ο Φάροου μιλώντας στη Sun. 

Την ίδια ώρα ένας άλλος φίλος του Τζορτζ Μάικλ  είπε στη Daily Mirror ότι ο ποπ σταρ συμμετείχε σε ηδονιστικά πάρτι μέχρι μερικές εβδομάδες πριν πεθάνει. 

Ανέφερε μάλιστα ότι ο τραγουδιστής «πάρταρε» όλη νύχτα στην 8 εκατομμυρίων ευρώ  έπαυλή του στο βόρειο Λονδίνο.

Ο Τζορτζ Μάικλ μπορεί να είχε μια λαμπερή καριέρα αλλά έδινε μάχες στην προσωπική του ζωή. Πάσχιζε να κρύψει τη σεξουαλικότητά του, έδινε εσωτερικές μάχες καθώς η φήμη του, τού δημιουργούσε φόβους για τη ζωή του και πειραματιζόταν με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. 

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι κάποια περίοδο κάπνιζε έως και 25 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα. 

 

Διαβάστε επίσης:

Μετά το θρήνο, ώρα για τη διαθήκη: ΠΟΣΗ είναι η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του Τζορτζ Μάικλ;

Φάντι Φαουάζ: Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του

Είχε κατάθλιψη ο Τζορτζ Μάικλ; «Ένιωσα σχεδόν σαν να ήμουν καταραμένος»

Tags: