Monadikospiti.gr: Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα πρωτοχρονιάτικα γούρια!

Είναι όλα υπέροχα και... χειροποίητα

Βρες τα Πρωτοχρονιάτικα δώρα σου στο monadikospiti

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την Πρωτοχρονιά και τα γούρια, τα ρόδια και τα πέταλα έχουν για μια ακόμη φορά την τιμητική τους! Το monadikospiti.gr βρήκε τα ωραιότερα χειροποίητα δώρα να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας, στο νικητή του φλουριού της πίτας αλλά και στους συνεργάτες σας στη δουλειά που σας βοηθούν όλο τον χρόνο!

Δες το ρόδι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11627/

Εμείς ξεχωρίσαμε τα υπέροχα χειροποίητα γούρια από χαλκό – όλα χειροποίητα, συνοδεύονται από υπέροχες χάντρες και βρίσκονται στο υπέροχο χειροποίητο κουτί τους! Το γούρι είναι συνδεδεμένο με την καλοτυχία και τις ευχές που ανταλλάσσουμε στην αρχή του χρόνου και για αυτό είναι μια ωραία επιλογή για μικρό δώρο τις γιορτές σε συγγενικά πρόσωπα, για τα γιορτινά τραπέζια, σε όσους θέλουμε με τον τρόπο μας να πούμε ένα “ευχαριστώ”! Και τα γούρια είναι προπάντων και μια προσιτή επιλογή, ιδιαίτερα τα μικρότερα σε μέγεθος όπως το μικρό αστέρι!

Δες το αστεράκι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11624/

Για ένα πρωτότυπο δώρο την Πρωτοχρονιά, ρίξε μια μια ματιά στην συλλογή από σπάτουλες! Όλες ζωγραφισμένες στο χέρι με πρωτότυπα μοτίβα, θα κάνουν την διαφορά στην κοπή της πίτας και θα είναι ένα δώρο χρηστικό που θα μείνει στο σπίτι και που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί όλο τον χειμώνα καθώς τα σχέδια είναι χειμωνιάτικα, όχι χριστουγεννιάτικα!

Δες το χάλκινο πέταλο εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11646/

Ό,τι και αν διαλέξεις από το www.monadikospiti.gr είναι άμεσα διαθέσιμο και αποστέλλεται όμορφα συσκευασμένο ως δώρο για να τα χαρίσεις στους αγαπημένους σου! Η παραγγελία γίνεται εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά στο www.monadikospiti.gr  ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top