Τζένιφερ Λόρενς – Κρις Πρατ: Τι τους ρώτησαν και «έκοψαν» τη συνέντευξη

Φρόντισαν βέβαια πρώτα να την απαντήσουν

Έκοψαν τη συνέντευξη Λόρενς Πρατ

Περνάνε πολλές ώρες μαζί, μιας και είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας Passangers και αυτές τις ημέρες είναι στο τρέξιμο γιατί κάνουν το promotion της δουλειάς τους.

Ωστόσο, αν και έχουν περάσει από πολλές συνεντεύξεις, όχι μόνο τώρα, αλλά και σε ολόκληρη την καριέρα τους η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κρις Πρατ, σε αυτή που έδωσαν τελευταία σε ραδιοφωνική εκπομπή σταθμού της Αυστραλίας, μοιάζει να μην ένιωσαν πολύ άνετα, να μην πέρασαν πολύ καλά!

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σόφι Μονκ, αναφέρθηκε στην ερωτική σκηνή που διαδραματίζεται πάνω σε ένα τραπέζι, και στη συνέχεια τους ρώτησε ποιο είναι το πιο ασυνήθιστο μέρος που έχουν κάνει σεξ στην πραγματική ζωή. 

Τότε, ο Πρατ απάντησε ότι ήταν σε αεροπλάνο, ενώ η γυναίκα της παρέας απάντησε ότι εκείνο που πραγματικά την ιντριγκάρει είναι το να αισθάνεται ασφαλής. 

Και με αυτές τις λέξεις, έκλεισε η συνέντευξη στα ξαφνικά.

Ενώ οι παρουσιαστές συνέχισαν σχολιάζοντας τις απαντήσεις, ο υπεύθυνος τύπου που βρισκόταν μαζί με τους ηθοποιούς απάντησε ότι "έχουν φύγει ήδη”, αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται αμήχανα γιατί δεν αφιέρωσαν χρόνο σε έναν "σωστό χαιρετισμό”. 

Το παράδοξο είναι ωστόσο, ότι ενώ οι ηθοποιοί φάνηκε να ενοχλήθηκαν από την ερώτηση, φρόντισαν να την απαντήσουν, πριν διακόψουν τη συνέντευξη.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top