Και στιλάτος και σκέτη γλύκα! Ο Πρίγκιπας Γεώργιος ΕΚΛΕΨΕ τις εντυπώσεις ΠΑΛΙ!

Είναι ο αγαπημένος του βρετανικού Τύπου και κάθε του εμφάνιση γίνεται «πρώτο θέμα»

Ο πρίγκιπας Γεώργιος εντυπωσίασε ξανά

Η βασιλική οικογένεια είναι πάντα στο προσκήνιο, αλλά ειδικά ο πρίγκιπας Γεώργιος είναι η αδυναμία του βρετανικού τύπου!

Τα μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου «τρελαίνονται» τον γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και όχι άδικα, μιας και κάθε του εμφάνιση είναι πιο στιλάτη και πιο… «για ζούληγμα» από την προηγούμενη.

Αυτή τη φορά, ο μικρός Γεώργιος κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα παλτό και από μέσα... σορτσάκι για να παραστεί στην επίσημη λειτουργία των Χριστουγέννων με την οικογένειά του. 

Όπως αναφέρει η Mirror, «υποθέτουμε ότι ο μικρός έχει πλέον λόγο στο τι θα φορέσει και για σήμερα, που είναι μια τόσο κρύα μέρα, επέμενε τόσο στο σορτσάκι, που οι γονείς του τον άφησαν»! 

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η μικρή κόρη του ζεύγους, που προς το παρόν τουλάχιστον παραμένει στην σκιά του τσαχπίνη αδερφού της. 

Πάντως, σύμφωνα με «άγραφο νόμο» της αγγλικής καλής κοινωνίας, θεωρείται ένδειξη καλής ανατροφής και αριστοκρατικής καταγωγής να μην φορούν ποτέ τα μικρά αγόρια παντελόνια, αλλά μόνο σορτς. Έτσι, ποτέ έως τώρα, ούτε καν στην παγωμένη ημέρα των Χριστουγέννων, ο μικρούλης Γεώργιος δεν εμφανίζεται φορώντας μακρύ παντελόνι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top