Σοβαρή κρίση περνάει η σχέση του Ορέστη Τζιόβα με τη νεαρή συνάδελφό του 'Ελενα Μέντζελου, σύμφωνα με τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Αιτία; Το φλερτ του ηθοποιού (;) με άλλη ηθοποιό του θιάσου ή απλά η «ζήλια» της συντρόφου του…

Σύμφωνα με την Reallife, το ζευγάρι μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε να βιώνει την απόλυτη ευτυχία και στη ζωή και στη σκηνή, αφού συνεργάζονται εκ νέου στην παράσταση "Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία" που φιλοξενείται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Pantheon.

Oι δυο τους περνούσαν πολλές ώρες μαζί και ο ένας κοιμόταν στο σπίτι του άλλου. Τι έφταιξε κι εμφανίστηκαν γκρίζα σύννεφα; Κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, αφού και οι δυο έχουν φροντίσει να μη γίνουν πολλά πράγματα γνωστά για την κρίση που διέρχεται η σχέση τους.

Ωστόσο, αυτό που κυκλοφορεί έντονα ως πληροφορία από τον καλλιτεχνικό χώρο είναι ότι η Έλενα δεν είδε με καλό μάτι το φλερτ του αγαπημένου της με άλλη ηθοποιό της παράστασης. Έγιναν σκηνές μεταξύ τους, υπήρξε ένταση και τελικά αποφάσισαν και οι δυο να πάρουν τον χρόνο τους και να σκεφτούν αν είναι πρόθυμοι ή όχι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους.

Οι συνάδελφοί τους πάντως, κάνουν ό,τι μπορούν για να κολλήσουν το γυαλί που έχει ραγίσει και να μην πάει χαμένη μια τέτοια αγάπη. Ο Ορέστης απ' την πλευρά του, αρνείται ότι υπήρχε φλερτ με άλλη ηθοποιό και ότι πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση.

Tags: