Σαν μια απλή θνητή! - ΕΤΣΙ θα περάσει τα Χριστούγεννα η Κέιτ Μος

Τα αποκάλυψε όλα σε ραδιοφωνική εκπομπή

Τα Χριστούγεννα της Κέιτ Μος

Έχει χαρακτηριστεί η απόλυτη ιέρεια της μόδας, αλλά στην καθημερινότητά της δεν έχει τίποτα παραπάνω από ότι όλοι εμείς. Ο λόγος για την Κέιτ Μος, η οποία αποκάλυψε πώς θα περάσει τις γιορτές του 2016 και πού θα τη βρει η νέα χρονιά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Περνάω τα Χριστούγεννα στην εξοχή με όλη την οικογένεια. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, ακόμα και τυχαίοι γνωστοί. Μου αρέσει κάποιος τυχαίος που έρχεται για καλό σκοπό- αισθάνομαι ότι ναι, είναι Χριστούγεννα» δήλωσε η καλλονή μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC.

Και συνέχισε: «Υπάρχει ένας φούρνος, αλλά ποτέ δεν χωράνε τα πάντα σε αυτόν- τρέχουμε πάνω-κάτω στα διαφορετικά σπίτια με όποιους έχουν μεγαλύτερο φούρνο από εμένα και είναι οι πατάτες στον ένα και η γαλοπούλα στον άλλο. Έχει τόσο πλάκα!».

Στην ίδια συνέντευξη, η Μος αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της karaoke τραγούδι είναι το Endless Love των Diana Ross και Lionel Ritchie, ότι το πρώτο μουσικό κόλλημά της ήταν οι Soul II Soul, αλλά και ότι θα φτιάξει εκείνη τη σάλτσα για το ψητό των Χριστουγέννων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top