Το star.gr στην συναυλία- αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη!

Απολαύστε το πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το star.gr στην συναυλία- αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη!

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που ο Δημήτρης Μητροπάνος έχει «φύγει» από κοντά μας, αλλά κανείς δεν τον ξεχνά.

Ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής έχει αφήσει πίσω του σπουδαία μουσική κληρονομία που θα συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα τις επόμενες γενιές.

Μάλιστα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης αποφάσισε να τον τιμήσει με ένα ξεχωριστό τρόπο. Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου βρέθηκε  το Kremlino Stage και παρουσίασε  ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του μεγάλου απόντα.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο ξεχωριστό κάλεσμα και από νωρίς βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να απολαύσει μία μοναδική μουσική βραδιά.

Το star.gr, ήταν εκεί και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του, πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Τριανταφυλλίδη:

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στη Τασκένδη και ήρθε στην Ελλάδα το 1980.

Σπούδασε μουσική στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα από όπου πήρε το πτυχίο των ανώτερων θεωρητικών.

Το 1999 συνεργάστηκε με την Μαρινέλλα στον κύκλο συναυλιών με τίτλο “ Με βάρκα το τραγούδι” στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής, το Θέατρο Γης και το Ο.Α.Κ.Α.



Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Αντώνη Καλογιάννη, τη Σωτηρία Λεονάρδου, τον Γιάννη Σπανό, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δήμο Μούτση κ.ά.

Στη δισκογραφία πρωτοεμφανίστηκε το 2009 με τον δίσκο “Κι άλλη μέρα πέρασε” και το 2012  ακολούθησε ο δίσκος “Είν’ η σειρά σου” .



Το 2016 κυκλοφορεί ο τρίτος κατά σειρά δίσκος με τίτλο “Αστρικός χάρτης’’. Στο δίσκο συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύοντας το τραγούδι “Αγάπες που παλιώσατε’’.

Για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στο Kremlino Stage θα πρέπει να τους πληροφορήσουμε ότι ανάλογη βραδιά θα πραγματοποιηθεί και στις 27 Δεκεμβρίου.


Μέσα από αυτές τις δύο εμφανίσεις ο Κώστας Τριανταφυλλίδης θέλει να τιμήσει τον μεγάλο φίλο και συνεργάτη του με τον οποίο είχε την τύχη να τραγουδήσει παρέα σε συναυλίες και εμφανίσεις από το 2009 μέχρι το 2012.

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top