Μόνο στο star.gr: Θαυμάστρια μπήκε στο καμαρίνι Έλληνα τραγουδιστή… ημίγυμνη!

Δείτε τι εξομολογήθηκε ο ίδιος

Μόνο στο star.gr: Θαυμάστρια μπήκε στο καμαρίνι

Ότι είναι ερωτευμένος με τον… εαυτό του αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «Δρόμος 89,8 fm», στο πλαίσιο της  μεγάλης γιορτής της μουσικής «Dromos Christmas In The Park».

«Ναι, είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Έχω αφοσιωθεί πολύ σε αυτό που κάνω. Πραγματικά απολαμβάνω όσο ποτέ το να γράφω τραγούδια, μου αρέσει να ακούω άλλους τραγουδιστές να ερμηνεύουν δικές μου δημιουργίες» είπε.

O τραγουδιστής, ο οποίος εδώ και τρεις μήνες εμφανίζεται στο Room 63 στη Θεσσαλονίκη,  αποκάλυψε στους Μαίρη Αργυριάδη και Στάθη Χριστοφορίδη, ότι είναι δημιουργικά στην καλύτερή του φάση, ενώ εξομολογήθηκε πώς εμπνεύστηκε για το τραγούδι «Σπάστα».

«Είμαι στο σπίτι μου με παρέα, είχα μια μελωδία που σκάλιζα στο μυαλό μου, τρώμε πίτσες κτλ, πάω να σηκωθώ, τα ρίχνω όλα από το τραπέζι και μου λέει ένας φίλος μου «Σπάστα όλα». Ωραία του λέω “φύγετε όπως είσαστε!”. Ούρλιαζα και έλεγα σε όλους να φύγουν! Έφυγαν και έγραψα το τραγούδι!» ανέφερε.

Μάλιστα, δεν δίστασε να περιγράψει την πιο… περίεργη εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί από θαυμάστριά του.

«Είμαι στο καμαρίνι και σκάει μια κοπέλα η οποία έχει αρχίσει και γδύνεται ήδη από τον διάδρομο! Σκάει μέσα στο καμαρίνι, στο οποίο είναι κι άλλοι,  ημίγυμνη και μου λέει “Γιώργο πάμε μέσα;”. Λέω τι “γίνεται εδώ”. Tελικά την βγάλαμε έξω…».

 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top