Μόνο στο star.gr: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που Ρουβάς - Ζυγούλη βρέθηκαν σε ιδιωτική κλινική

Γιατί το λαμπερό ζευγάρι επισκέφτηκε το ιατρικό κέντρο;

Στο νοσοκομείο Ρουβάς - Ζυγούλη

Από το πρωί της Πέμπτης, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο δημοσιεύματα που θέλουν τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη να έχουν επισκεφτεί γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Το λαμπερό ζευγάρι που, πριν από λίγες μόλις ημέρες είχε βρεθεί ξανά σε ιατρικό κέντρο - το νεότερο μέλος της οικογενείας του, ο μόλις επτά μηνών γιος τους ταλαιπωρήθηκε από οξεία ίωση και νοσηλεύτηκε τελικά για αρκετές ημέρες – πέρασε εκ νέου το κατώφλι ιδιωτικής κλινικής στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, είναι γεγονός ότι ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε την Δευτέρα συνοδευόμενος από την σύζυγό του στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής, όπου και παρέμειναν για κάτι παραπάνω από μία ώρα.

Ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, μιας και Σάκης και Κάτια υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και λοιπές γενικές εξετάσεις, κάνοντας κάτι που κάνουν ούτως ή άλλως ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Να προσθέσουμε, δε, ότι η φημολογία περί ανησυχίας του ζευγαριού για ενδεχόμενη μετάδοση της ίωσης που ταλαιπώρησε τον μικρότερο γιο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ανύπαρκτη.

Επρόκειτο δηλαδή για ένα απλό check up, μια επίσκεψη για εξετάσεις ρουτίνας και το ζεύγος Ρουβά χαίρει άκρας υγείας!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top