MONO στο star.gr: Ο Νίκος Βέρτης και η πίστα… πισίνα!

Ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα σε χώρο (πραγματικό) ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ

Τις τελευταίες σεζόν είχε καταφέρει να μονοπωλήσει την αθηναϊκή νύχτα και η "απουσία" του μέχρι και την Παρασκευή είχε «στοιχίσει» στους θαυμαστές του.

Αυτή, όμως, η μικρή… «καθυστέρηση» είχε λόγο: τη δημιουργία του «ΥΤΟΝ», του νέου νυχτερινού κέντρου επί της Πέτρου Ράλλη και συγκεκριμένα στον αριθμό 38, στο οποίο ο Νίκος Βέρτης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του από τις 16 Δεκεμβρίου!

Μάλιστα, είναι – τελικά - και απόλυτα «δικαιολογημένη», μιας και ο καινούργιος χώρος που δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη είναι κάτι που οι Έλληνες αντίκρισαν για πρώτη φορά και ήρθε για να ανεβάσει κατά πολύ τα στάνταρ στη νυχτερινή διασκέδαση. 

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που καινοτομεί ο Νίκος Βέρτης και που αφήνει το μοναδικό του στίγμα στην νυχτερινή Αθήνα μέσα από τον χώρο που εμφανίζεται και το πρόγραμμα που παρουσιάζει.

Και όλα αυτά δε γράφονται τυχαία, μιας και το «YTON» είναι ένα υπερ… νυχτερινό κέντρο, χωρητικότητας πάνω από 2.500 θέσεων με μία σκηνή μεγάλων διαστάσεων, το οποίο κατασκευάστηκε αμφιθεατρικά ώστε να απολαμβάνουν όλοι την καλύτερη δυνατή ορατότητα, προσφέροντας αίσθηση οικειότητας.

Όλα αυτά και άλλα τόσα που είχαν «κυκλοφορήσει» ως φήμες, – δεν θα πούμε ψέματα – μας τσίγκλησαν την περιέργεια και θελήσαμε να δούμε τι… παίζει εκεί ιδίοις όμμασι!

Αποστομωτικό!

Αυτό είναι το πρώτο επίθετο που ήρθε στο μυαλό μόλις είδα το χώρο. Μπορεί το «Α» να μην βρίσκεται στο όνομα του μαγαζιού «ΥΤΟΝ» - η λέξη αυτή δε σημαίνει κάτι, αλλά είναι το αποτέλεσμα τεσσάρων γραμμάτων: «Υ -όπως υπέροχο - Τ όπως τέλειο - Ο όπως όμορφο - Ν όπως νέο» - αλλά θα έπρεπε να συμπεριληφθεί!

Και ναι, όλα τα υπόλοιπα γράμματα βρίσκουν την απόλυτη έκφρασή τους μέσα σε αυτό τον χώρο που από άκρη σε άκρη δείχνει και μυρίζει… καινούργιο!

Το νέο "παιδί" του Νίκου Βέρτη - το χαρακτηρίζουμε "παιδί", μιας και φέρει από άκρη σε άκρη την υπογραφή του καλλιτέχνη, με τον ίδιο να είχε ενεργό ρόλο σε όλο του το στήσιμο και να είναι συνεχώς "από πάνω" στις προετοιμασιες - ήρθε για να... λάμψει!

Όλοι όσοι φτάνουν στο «ΥΤΟΝ» κάθε Σάββατο και Κυριακή – οπότε και θα ανοίγει τις πόρτες του – θα μπαίνουν με το… αυτοκίνητό τους (σχεδόν) μέσα: οι πελάτες μπαίνουν με το αυτοκίνητό τους σε ένα μικρό φουαγιέ, όπου θα αφήνουν το αυτοκίνητό τους και μπαίνουν στο μαγαζί από μια από τις 3 εισόδους που έχει. Να σημειωθεί ότι έχει γίνει ειδική μέριμνα και για τα άτομα ΑΜΕΑ, για τα οποία έχει δημιουργηθεί ειδική είσοδος που θα διευκολύνει την πρόσβασή τους στο χώρο.

Ένα σκουρόχρωμο τζάμι – καθρέφτης μέσα στο χώρο και πολύ κοντά στην πίστα, μου τράβηξε την προσοχή και ρωτώντας έμαθα ότι πρόκειται για το καμαρίνι του καλλιτέχνη. Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που καμαρίνι έχει άμεση επαφή με τον χώρο που διασκεδάζουν οι θαμώνες: ο Νίκος Βέρτης μπορεί να βλέπει από το «ησυχαστήριό» του τι γίνεται μέσα στο νυχτερινό κέντρο, χωρίς να ισχύει το αντίστροφο!

Το πιο εντυπωσιακό, αλλά και πιο… βρεγμένο το κράτησα για το τέλος: το να βγαίνουν μπαλέτα ή χορευτές πριν την πρώτη «καλησπέρα» του Νίκου Βέρτη είναι κάτι σύνηθες για το πρόγραμμα που παρουσιάζει. Το να ανοίγει, όμως, η πίστα, να μετατρέπεται σε μίνι πισίνα και ένα αναδυόμενο δέντρο να «ξεπετάγεται» μαζί με πέντε αθλήτριες ρυθμικής κολύμβησης που παρουσιάζουν τις χορογραφίες τους και… «δροσίζουν» τους θαμώνες που κάθονται στα πρώτα τραπέζια με τα ανοίγματα και τις βουτιές τους, ποιος το περίμενε;

Και όλο αυτό το ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ σας το μεταδίδουμε μέσα από το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr!

Όσο για τον ίδιο τον Νίκο Βέρτη; Υπέρλαμπρος, Τολμηρός, Ολοκαίνουργιος, Ντελικάτος, όπως το μαγαζί του!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top