Έξω-φρενών είναι η Αθηνά Ωνάση, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην σύζυγό της να έχει σχέση με την κολλητή της φίλη και αναβάτρια Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον.

Ο λόγος που η χρυσή κληρονόμος έγινε έξαλλη είναι διότι, σύμφωνα με το Λοιπόν, η νέα σύντροφος του Αλβάρο, Ντενίζ Σεβέρο, και ο ίδιος «δημιούργησαν» αυτή την ψευδή εντύπωση με σκοπό να κρύψουν την σχέση τους και να κλονίσουν την φιλία των δύο γυναικών.

«Είναι αλήτης και αυτή αδίστακτη. Έμπλεξαν τρίτα άτομα για να καλύψουν τη σχέση τους», φέρεται να είπε σε έξαλλη κατάσταση η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Ωνάση, λέγεται Ντενίς Σεβέρο, είναι παρουσιάστρια της βραζιλιάνικης τηλεόρασης και έχει αναλογίες μοντέλου.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα από την πλευρά του και με την συμβουλή των δικηγόρων του, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά προσπαθεί να προστατεύσει και την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας, το οποίο θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.

Όσον αφορά το προγαμιαίο συμβόλαιο της Αθηνά Ωνάση προβλέπεται η αποζημίωση ενός εκατομμυρίου για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η διάδοχος της… διαδόχου! Με αυτή τη γυναίκα ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο!

Tags: