Πάει και ο Γεωργούλης; Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τον γάμο της! «Σκέφτομαι τα παιδιά»

"Θα κάνουμε πολλές δουλειές με τον Αλέξη" είπε για τον αγαπημένο της

Πάει και ο Γεωργούλης; Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τον γάμο της! «Σκέφτομαι τα παιδιά»

Για τον γάμο, τα παιδιά και τον σύντροφο της Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου στο περιοδικό People. 

«Θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω ένα χαλαρό πάρτι, χωρίς να μετατραπεί σε social event με χρυσοποίκιλτα σερβίτσια και θήκες χαρτοπετσετών από ξύλο. Αυτά είναι βλακείες», δήλωσε το κορίτσι του James Bond!

«Παντρεύεσαι γιατί θέλεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο για συνοδοιπόρο, φίλο, εραστή και θα δημιουργήσετε κάτι μαζί. Όλα τα υπόλοιπα, το τι θα πουν για το πάρτι, τα μαλλιά μου, το νυφικό, είναι χαζά. Είναι σχεδόν στα πρότυπα του μισογυνισμού, ίσως και ρατσιστικά. Είναι λάθος να μεγαλώνουν τα κοριτσάκια ακούγοντας “θα βρεις τον πρίγκιπα”. Όχι, πρέπει να τα λένε “εσύ είσαι ο βασιλιάς της ζωής σου”. Μόνο έτσι θα εξελιχθούν σε γυναίκες οχυρωμένες που θα σέβονται την αντρική φύση. Δεν είμαι φεμινίστρια, θεωρώ πως το κάθε φύλο έχει το ρόλο του. Αλλά δεν πρέπει μια γυναίκα να πιστεύει πως η λύτρωση στη ζωή της θα έρθει αν βρει τον πλούσιο άντρα, τον καταπληκτικό γκόμενο κι εκείνη θα κάθεται και θα κάνει παιδιά», πρόσθεσε .

Μιλώντας για τον αγαπημένο της Αλέξη Γεωργούλη, η ίδια είπε πως υπάρχει μεταξύ τους αλληλοϋποστήριξη. «Έχουμε κοινή αισθητική και από καλλιτεχνικής άποψης. Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε πολλές δουλειές μαζί».

Όπως είπε είναι πιο εύκολο για εκείνη να έχει σχέση με άνθρωπο του χώρου, καθώς στο παρελθόν, σύντροφοι της που δεν είχαν σχέση με τα καλλιτεχνικά , της έκαναν σκηνές ζηλοτυπίας επειδή την έβλεπαν να φιλιέται σκηνή. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου εξομολογήθηκε πως θέλει να γίνει μητέρα, αλλά αυτό όπως είπε «είναι κάτι που δεν θα ήθελε να της συμβεί τώρα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top