Παντελίδης: Αυτόπτης μάρτυρας σπάει τη σιωπή του-Μιλάει πρώτη φορά για το τροχαίο

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε on camera

Την σιωπή του έσπασε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ένας μάρτυρας –κλειδί στο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

Πρόκειται για τον Νίκο Χρέμο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έφτασε από τους πρώτους στο σημείο όπου κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο ίδιος περιέγραψε on camera όλα όσα είδε το τραγικό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

«Ο Παντελής δεν είχε τις αισθήσεις του. Τον βάλαμε σε ένα σεντόνι, τον τυλίξαμε και τον πήρε το ασθενοφόρο. Εκείνη τη στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα που ήταν έξω από το αυτοκίνητο κουνιόταν, αλλά ήρθε το ασθενοφόρο και την πήρε. Ήταν ξαπλωμένη στο λοφάκι, στον παράδρομο» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο Παντελής ήταν από την πλευρά προς την πόρτα του συνοδηγού και αυτή ήταν γυρισμένη, αφού είχε τουμπάρει το αυτοκίνητο. Εγώ επειδή έχω ταξί και ξέρω, η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει κάποιος από το ανατολικό αεροδρόμιο έως εκείνο το σημείο με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού μπορεί να φτάσει και τα 250 χιλιόμετρα. Αυτή η στροφή δεν παίρνεται με 80 χιλιόμετρα το πολύ! Το σίδερο ήταν καρφωμένο στη μέση σχεδόν»

Μάλιστα, όπως τόνισε «δεν έχω καταθέσει στην αστυνομία. Δεν έχω πάει γιατί είπα ότι θα έρθουν οι αρμόδιοι. Δεν ξέρω ποιος έφταιγε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top