ΙΔΟΥ τα πειστήρια! Η ΠΡΩΤΗ δημόσια εμφάνιση του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι στο στολισμένο Λονδίνο

Η πρώτη βόλτα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν

Η σχέση είχε επιβεβαιωθεί μέχρι και από το ίδιο το παλάτι, το οποίο έβγαλε ανακοίνωση για να επιβεβαιώσει ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα… μπαινοβγαίνει στο παλάτι, γιατί είναι το νέο κορίτσι του άτακτου - μέχρι πρότινος - Πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα κανείς δεν τους είχε δει μαζί, δεν υπήρχε εικόνα που να αποτελούσε το πρώτο πειστήριο της σχέσης αυτής.

Μέχρι που οι παπαράτσι τους «τσάκωσαν» έξω από το θέατρο West End, όπου πήγαν να παρακολουθήσουν μία θεατρική παράσταση και η "The Sun" έβγαλε το αποκλειστικό της!

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να είναι full ερωτευμένος και δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει: δεν θέλησαν να κρυφτούν από τον φωτογραφικό φακό, που τους απαθανάτισε ντυμένους casual και φορώντας τα σκουφάκια τους.

Μετά την παράσταση, το ζευγάρι αδιαφόρησε περπάτησε στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ ακολουθούνταν και από έναν βασιλικό υπάλληλο ασφαλείας.

«Ο Χάρι έχει πει ότι η ιδιωτική του ζωή είναι πολύ σημαντική για αυτόν αλλά προφανώς δεν φοβούνται να τους δουν μαζί δημόσια. Είναι ξεκάθαρα πολύ ερωτευμένοι», αποκάλυψε πηγή στην εφημερίδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top