ΜΟΝΟ στο star.gr: ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερή του "διάκριση" - Ο Σπύρος Γιαννιώτης έγινε μπαμπάς!

Ο Ολυμπιονίκης πήρε το καλύτερο δώρο ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έγινε μπαμπάς

Μέχρι σήμερα οι αγώνες που έδινε ήταν μέσα στη θάλασσα, αλλά εδώ και δύο 24ωρα και συγκεκριμένα, από την Δευτέρα, ο Σπύρος Γιαννιώτης άρχισε να δίνει τον πιο... γλυκό αγώνα της ζωής του!

Ο 36χρονος κολυμβητής που έχει χάρισε σε όλους τους Έλληνες στιγμές συγκίνησης αλλά και πολλά μετάλλια, πλέει σε πελάγη... ευτυχίας αυτή τη φορά, μιας και ανήμερα της ονομαστικής του εορτής η σύζυγος του Ισμήνη Καλαντζή, του έκανε το καλύτερο και πιο μοναδικό δώρο: έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Το star.gr επικοινώνησε με τον Κερκυραίο Ολυμπιονίκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός της άφιξης του πρωτοτόκου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο Γιαννιώτης junior ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό και από εκέινη την ώρα οι γονείς του ζουν πρωτογνωρες στιγμές ευτυχίας μαζί του!

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στο μαιευτήριο Έλενα, από όπου και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο και να επιστρέψουν στο σπίτι τους την Παρασκευή!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 στα μπουζούκια, όπου διασκέδαζε ο Ολυμπιονίκης παρέα με άλλους συναθλητές τους να για να γιορτάσουν μια επιτυχία τους. Από εκείνη την ημέρα και μετά, οι δυο τους είναι αχώριστοι και το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σεπτέμβριο του 2012.

 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top