Χρήστος Μάστορας στο star.gr: Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε με την Κόρτνεϊ

Τελικά έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του ή όχι;

Ο Χρήστος Μάστορας στο star.gr

Είναι το νεότερο μέλος της κριτικής επιτροπής του Rising Star, του νέου διαδραστικού μουσικού σόου του ΑΝΤ1, αλλά και ο frontman από το συγκρότημα «Melisses».

Σε κάθε περίπτωση, ο Χρήστος Μάστορας είναι και με το παραπάνω κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και η ζωή του (επαγγελματική, αλλά – ας μην κρυβόμαστε – και προσωπική) τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Για το νέο του ρόλο, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μακεδόνα, τους νέους, αλλά και μεγάλους συμμετέχοντες στο talent show που θα κληθεί να κρίνει και πόσο εύκολο του είναι αυτό, τις μιμήσεις που αγαπάει να κάνει, αλλά και το αν τελικά έχει ντυθεί γαμπρός και έχει δώσει όρκους αιώνιας αγάπης με την εδώ και χρόνια σύντροφό, Κόρντει Πάρκερ μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr .

Με… υποδέχτηκε με μια φωνή που σίγουρα δεν ήταν δική του, αλλά δεν ήμουν και σίγουρη για τον ποιον μιμούνταν. Ευτυχώς, όμως, ήμουν υποψιασμένη για το πόσο αγαπάει τις μιμήσεις και αντί να «κολλήσω» και να τον κοιτάω, γέλασα με την ψυχή μου! «Δεν είμαι καθόλου καλός στην κωμωδία. Θα ήθελε να είμαι καλός, γιατί βλέπω πάρα πολλές κωμωδίες, αλλά είμαι άπειρα κακός. Στην παρέα μου δεν γελάει κανείς όταν λέω αστεία. Οι μιμήσεις ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Μόνο έτσι κατάφερα να τους κάνω να γελάσουν!», είπε αρχικά και ο πάγος «έσπασε» μια και καλή, οπότε προχωρήσαμε κανονικά στις επόμενες ερωτήσεις.

Μιας και είναι κριτής και μάλιστα ο μικρότερος σε ηλικία, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κρίνει ανθρώπους (επαγγελματίες ή μη) που είναι μεγαλύτεροι ηλικιακά από τον ίδιο. Αλήθεια, κάτι τέτοιο θα του είναι εύκολο; «Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως κριτή. Βγαίνω λίγο έξω από το καλούπι αυτό και σκέφτομαι τον εαυτό μου ως έναν απλό ακροατή και τηλεθεατή. Οπότε μπαίνοντας σε αυτό το ρόλο και επειδή ακούω ανθρώπους και θαυμάζω άτομα που είναι είτε μεγαλύτερα από εμένα, είτε μικρότερα και ακούω μουσική πολύ, σκέφτομαι ότι ως τηλεθεατής ‘τι έγινε τη στιγμή που τραγούδησε αυτός ο άνθρωπος; Πέρασε το συναίσθημά του σε μένα;’. Νομίζω ότι σαν άνθρωπος έχω μια άποψη και μου επιτρέπεται να την πω. Εδώ έχω και έναν παραπάνω λόγο!», απάντησε.

Από την άλλη, το ότι είναι νέος μπορεί να είναι και πλεονέκτημα: μιας και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί αντίστοιχα σόου είναι νεαρής ηλικίας, μπορεί ο Χρήστος να είναι τελικά εκείνος που θα είναι «πιο κοντά» σε αυτό. Ή όχι; «Πολύ πιθανό. Αλλά και εγώ είμαι λίγο της παλιάς σχολής. Γενικά δεν ακούω τη μουσική που είναι ‘στη μόδα’, είμαι λίγο πιο κλασικός στα αυτιά μου, οπότε δεν ξέρω αν θα είμαι το αντιπροσωπευτικό κοινό», προσθέτοντας: «Βέβαια, το ότι κάποιος αρέσει σε πολλούς, δεν τον κάνει και ξεχωριστό. Μπορεί να είναι μια φωτοβολίδα, ένα πυροτέχνημα».

Και με τις φήμες να τον θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά την αγαπημένη του, Κόρτνει Πάρκερ, αλλά και κάποιους επώνυμους να έχουν «καρφώσει» το χαρμόσυνο γεγονός – παρόλο που εκείνος αρνείται πεισματικά να το παραδεχτεί -, δεν θα μπορούσα να μην κάνω την προσπάθειά μου, μήπως και τελικά μάθουμε αν έχει ντυθεί γαμπρός!

Αν και φάνηκε αμέσως η αμηχανία του όταν η συζήτηση κινήθηκε στο κομμάτι των προσωπικών, ο frontman από τις Melisses απάντησε: «Με απασχολεί πολύ αυτό το θέμα. Έχω μια σχέση. Με αυτή μου τη σχέση έχω κάνει και επαγγελματική συνεργασία και μπορώ να μιλήσω πιο εύκολα για αυτό το πράγμα, δηλαδή για το έργο που έχουμε δημιουργήσει ως επαγγελματίες παρά για το προσωπικό, το δικό μας κομμάτι. Το οποίο σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Του χρόνου μπορεί εκείνη να είναι με κάποιον άλλο και εγώ να έχω πει κάτι που θα το έχω μετανιώσει. Αυτά είναι δικά μας, είναι μέσα στη σχέση».

Τελικά, το δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι και συγκεκριμένα στον παράμεσο, μήπως είναι η απάντηση που δεν έχουμε πάρει δια στόματός του; «Αυτό το δαχτυλίδι το φοράω 4 χρόνια. Δεν σημαίνει κάτι. Το φοράω για λόγους συμβολικούς κυρίως!».

Τέλος, και οι εμφανίσεις του με τις Melisses στο ΒΟΧ Athens δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού. «Υπήρχε άγχος πριν ξεκινήσουμε, αλλά ήταν φοβερά. Ειδικά στην πρεμιέρα, αλλά και τη δεύτερη μέρα, ήταν σα να είναι Πρωτοχρονιά!». Το ίδιο και το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησαν με τίτλο «Το κύμα»: «Ήταν ένα κομμάτι που έχει έρθει με πολλή δουλειά και πολλή σκέψη και ωρίμανση. Και το ότι με την ομάδα αυτή που είμαι και ελπίζω να είμαι πάρα πολλά χρόνια ακόμα, τις Melisses, δουλεύουμε τόσο εντατικά και με τόση αγάπη γι αυτό που κάνουμε, βγαίνει κάθε φορά ως ένας καρπός. Και αυτός ο καρπός ήταν αυτό το κομμάτι!».

 

Συνέντευξη στην Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top