Ο Σταύρος Μαυρίδης ξεσπά: «Δεν θα αυτοκτονούσα ποτέ. Ήμουν μεθυσμένος»

"Ήταν μια λανθασμένη δήλωση που ποτέ δεν θα έκανα, γιατί απλά δεν πιστεύω πως ο άνθρωπος πρέπει να αυτοκτονεί", είπε

Ο Σταύρος Μαυρίδης μιλάει για την αυτοκτονία του

«Ήμουν σε κατάσταση μέθης, όταν είπα όσα είπα. Δεν θα έφτανα ποτέ στην πράξη αυτοκτονίας, γιατί είναι πράξη δειλίας. Ήθελα να απομονωθώ και για αυτό με θεώρησαν εξαφανισμένο. Είμαι πολύ καλά και ετοιμάζομαι να επιστρέψω δυναμικά». Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo ο Σταύρος Μαυρίδης, μετά την εξαφάνισή του πριν από μερικές εβδομάδες με την οποία είχε ανησυχήσει φίλους, οικείους και γνωστούς.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε και τη δημόσια δήλωση που είχε κάνει σε κάμερα εκπομπής σχετικά με την αυτοκτονία που σκόπευε να κάνει, ενώ μίλησε και για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική με αυτεπάγγελτη δίωξη από τον εισαγγελέα, λέγοντας ότι πλέον καλά.

«Ήταν μια λανθασμένη δήλωση που ποτέ δεν θα έκανα, γιατί απλά δεν πιστεύω πως ο άνθρωπος πρέπει να αυτοκτονεί. Η πράξη αυτή είναι πράξη δειλίας και τίποτα άλλο. Δεν θα έφτανα ποτέ σε αυτήν την πράξη, γιατί ξέρω να πολεμάω και να αγωνίζομαι», συνέχισε ο Σταύρος Μαυρίδης μιλώντας μέσα από τη ψυχιατρική κλινική του Θριάσιου.

Μίλησε, δε, και για τη σύλληψή: «Την ημέρα της σύλληψής μου ήταν απλά μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο. Είχα καταναλώσει λίγο αλκοόλ και όλο αυτό μου δημιούργησε το πρόβλημα».

Όσο για το πότε θα βγει από την ψυχιατρική κλινική; «Θα μου επιτρέψετε να μην το απαντήσω γιατί είναι ιατρικό απόρρητο. Ωστόσο θα δώσω μια και μόνο τηλεοπτική συνέντευξη εκεί που θα επιλέξω εγώ και θα μιλήσω για όλα», συμπλήρωσε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top