Μήνυση στη Σοφία Βεργκάρα κατέθεσαν τα... κατεψυγμένα έμβρυά της

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της ο οποίος επιθυμεί να γεννηθούν τα έμβρυα έχει επιδοθεί σε μια ασυνήθιστη δικαστική διαδικασί

Το παρελθόν κυνηγά επίμονα την κολομβιανή σταρ Σοφία Βεργκάρα. Τη στοιχειώνει η απόφαση της να δημιουργηθούν δυο έμβρυα πριν από τρία χρονιά μετρά τη θεραπεία γονιμότητας στην οποία υποβλήθηκε με τον τότε αρραβωνιαστικό της, επιχειρηματία Νικ Λοέμπ. Τώρα εκείνος θέλει να γεννηθούν τα έμβρυα τα οποία είχαν ονομάσει Έμμα και Ιζαμπέλα και κινείται δικαστικά για να το πέτυχει καθώς η ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά .

«H Εμα και Ιζαμπέλα καταγράφονται ως ενάγοντες σε μια μήνυση που κατατέθηκε στο πολιτειακό δικαστήριο της Λουϊζιάνα. Η μήνυση αναφέρει " η Εμα και η ιζαμπελα ζητούν να δοθούν στον βιολογικό τους πατερά Λοεμπ ο οποίος είναι πρόθυμος κι επιθυμεί να γεννηθούν»,

Στη Λουϊζιάνα η νομοθεσία προστατεύει τα κατεψυγμένα έμβρυα. Ο επιχειρηματίας θέλει να τα φέρει στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας και να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανατροφή τους. Όμως υπάρχει γραπτή συμφωνία που απαιτεί για τη γέννηση τους κοινή συναίνεση.

Η Σοφία Βεργάκια η οποία έχει έναν γιο 24 ετών από τον πρώτο της γάμο, είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό τζο Μαγκανιέλο. Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην αγαπημένο της κρατά τρία χρονιά και από ότι φαίνεται δεν θα έχει γρήγορο τέλος.

Ο δικηγόρος της σταρ υποστηρίζει ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι διαφημιστικό κόλπο του Νικ Λοέμπ για να παραμείνει στο φως της δημοσιότητας διατηρώντας δεσμούς με τη Σοφία Βεργκάρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top