ΜΟΝΟ στο star.gr: Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ που είναι ο ωραιότερος άνδρας της Ελλάδας πρωταγωνιστεί στο video clip της Έλενας Παπαρίζου

Ο Γιάννης Παντελάκης στην...αγκαλιά της τραγουδίστριας!

 Έχει στην αγκαλιά του την Έλενα Παπαρίζου, μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, αλλά και εκείνος δεν πάει πίσω, μιας και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως η ομορφιά του.

Ο Γιάννης Παντελακάκης είναι ο άντρας με τον οποίο αναπολεί στιγμές η τραγουδίστρια στο νέο της video clip με τίτλο «Αγκαλιασέ με», που είναι μια αισθαντική μπαλάντα.

Όπως φαίνεται στο video clip, η Έλενα βιώνει έντονα τον χωρισμό της από τον 35χρονο Κρητικό. Έχει μαζέψει και έχει πακετάρει όλα της τα πράγματα από το σπίτι σε κούτες που γράφουν απ’ έξω “εύθραυστον”, όπως ακριβώς είναι και τα συναισθήματα της στην πιο ευάλωτη στιγμή της ζωής της.

Κατά τη διάρκεια του clip βλέπουμε παράλληλα το ζευγάρι στις ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές του παρελθόντος, με εναλλαγές στο τώρα, όπου η Έλενα είναι μόνη, αναπολεί τις στιγμές αυτές και ραγίζει στη σκέψη του αποχωρισμού.

Ο όμορφος Γιάννης τον Οκτώβριο του 2011 και μετά από τη διάκρισή του ως ο πιο ωραίος Έλληνας, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Manhunt, εκεί που είχε διακριθεί και ο Νίκος Παπαδάκης και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά και εκτός από το μόντελινγκ, εργάζεται και ως γυμναστής.

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top