Το χάνουμε το κορμί! Η Τζίτζι Χάντιντ σβήνει τους λογαριασμούς της στα social media

Τι έκανε το μοντέλο να πατήσει «διαγραφή»;

Η Χαντίντ διαγράφει τους λογαριασμούς της

Κάνει παύση από το διαδίκτυο, όπως έκανε πρόσφατα και μια φίλη της η Κένταλ Τζένερ. Ο λόγος για την Τζίτζι Χαντίντ η οποία έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να κάνει το δικό της διάλειμμα από τα social media.

«Θα λείψω για ένα μήνα για την Πρωτοχρονιά. Δεν θα διαγράψω τους λογαριασμούς μου, απλά θα σβήσω τις εφαρμογές από το κινητό μου», δήλωσε το μοντέλο σε ένα πάνελ του Women’s Empowerment.

Μετά την δημοσιοποίηση του ότι σκοπεύει να κάνει αποτοξίνωση από Instagram, Twitter και Snapchat, εξήγησε και γιατί θα το κάνει, λέγοντας ότι πρόκειται για μία κίνηση που θα της δώσει μία ευκαιρία να ζήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πολύς κόσμος νιώθει ότι έχει πρόσβαση στις ζωές των άλλων, και είναι κάτι τόσο τρελό. Θα κάνω ένα διάλειμμα όταν το νιώσω και όταν μετά θα επιστρέψω και θα το μοιραστώ μαζί σας, αν θέλετε να είσαστε υποστηρικτικοί και να με ακολουθείτε, καλώς», δήλωσε και συνέχισε: «Αν πρόκειται να απογοητευτείς επειδή έχω την ανάγκη να νιώσω άνθρωπος για ένα μήνα, τότε μάλλον ούτε εγώ θέλω να με ακολουθείς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top