​Η Δέσποινα Βανδή ήταν η καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό του ANT1 την Πέμπτη. Από τη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, όπου φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ Mamma Mia, η Δέσποινα μίλησε για όλα!

vandi.jpg
Μιλώντας για το άγχος που έχει κάθε φορά που ετοιμάζει κάτι νέο στα επαγγελματικά της, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Και τηλεόραση όταν έκανα είχα τρομακτικό άγχος. Είχα πάει στο νοσοκομείο, νόμιζα ότι παθαίνω καρδιά στο πρώτο επεισόδιο του The Voice! Από το άγχος μου».

Τότε η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη και η Δέσποινα διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη: «Την μέρα του πρώτου επεισοδίου. Πριν το δω. Ήμασταν στο σπίτι και θα το βλέπαμε».

vandi3.jpg
Ακόμα, η τραγουδίστρια μίλησε για την σχέση που έχει με τα παιδιά της και το πόσο της λείπουν αυτή την περίοδο που έχει φορτωμένο πρόγραμμα:

«Είπα στα παιδιά μου: ''αυτό τον χειμώνα θα με βοηθήσετε.’’ Γιατί έχω και τα γυρίσματα του Rising, πρόβες, λείπω τα απογεύματα! Εντάξει… κάποιες φορές τους λείπω, κάποιες φορές καταλαβαίνουν, κάποιες φορές έχω ενοχές, κάποιες φορές κλαίω».

«Με τα παιδιά μου είχαμε μια ιεροτελεστία το βράδυ. Διαβάζαμε βιβλία και λέγαμε όλα τους τα προβλήματα. Αυτό το κομμάτι μου λείπει και τώρα καλείται ο μπαμπάς τους να το καλύψει».

Όσον αφορά στη σχέση της με την Μελίνα και τον Γιώργο δήλωσε: «Η Μελίνα πάει πια πρώτη γυμνασίου και είναι έφηβη. Η κόρη μου είναι καλλιτεχνική φύση, έχει συγκλονιστική φωνή. Δεν θα την γλιτώσει προς τα εκεί θα πάει”, και πρόσθεσε: «Η σχέση με το αγόρι, αν εξαιρέσεις το σεξουαλικό είναι ερωτική. Ο Γιώργος με κάνει ό,τι θέλει. Στην κόρη θα βάλω και μια φωνή, στον γιο μου δεν μπορώ».

Μάλιστα η Δέσποινα αναφέρθηκε πρώτη φορά στο ταλέντο που έχει η κόρη της: «Η Μελίνα έχει καλλιτεχνική φύση, έχει συγκλονιστική φωνή, δεν θα την γλυτώσει νομίζω».

Τέλος, μίλησε και για την ξεχωριστή σχέση που έχει με την κουνιάδα της: «Ο άνθρωπος που θα συζητήσω κάποια πράγματα που με απασχολούν είναι η αδελφή του Ντέμη. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ. Είναι υπέροχη».