​Γύρισε ξανά στη χώρα που την έκανε… τραγουδίστρια - μιας και η καριέρα της στο τραγούδι ξεκίνησε μετά από τη συμμετοχή και την νίκη της στο Fame Story - μετά από χρόνια.

Η Καλομοίρα πάτησε πριν από μερικές ημέρες το πόδι της στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία της παιδιά και αφορμή για αυτό το comeback ήταν το νέο talent show του ΑΝΤ1, Rising Star, στο οποίο η νεαρή τραγουδίστρια θα καλύπτει τα backstages!

Καλομοίρα.jpg

Για την επιστροφή της, τη νέα της ζωή στην Ελλάδα, αλλά και το πώς νιώθει που θα είναι ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους – σε ανθρώπους δηλαδή από των οποίων τη θέση έχει περάσει – και πόσο εύκολο θα της είναι να το διαχε��ριστεί μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr!

«Μου αρέσει αυτός ο ρόλος που θα έχω στο παιχνίδι, γιατί καταλαβαίνω τα παιδιά, καταλαβαίνω την ψυχολογία της, καταλαβαίνω το όνειρο που έχουν, γιατί το είχα και το έχω! Και έτσι μου άρεσε! Νιώθω ότι μπορώ να κάνω αυτό που θέλουνε, γιατί το καταλαβαίνω!», είπε αρχικά η Καλομοίρα για την νέα της… αποστολή στο μουσικό σόου.

Μας εξήγησε, δε, και τι ακριβώς θα δούμε από την ίδια στο νέο της πόστο! «Θα δείτε χαμόγελο, θα δείτε διάθεση θετική, γιατί ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που περνάει δύσκολα και νιώθω ότι δουλειά μου είναι όποιος μας βλέπει να κάνει ένα τέλειο ταξίδι μαζί μας!».

Όσο για το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί την αποτυχία ορισμένων συμμετεχόντων στο νέο talent show του σταθμού της Κάντζας; «Το σκέφτομαι και το σκέφτομαι! Oh my God! Πόσες φορές θα πω «I’m so sorry! Έλα πάμε να φάμε μετά, μαζί!». Νιώθω ότι αυτό θα τους λέω γιατί εντάξει δεν θα ανοίγει ο τοίχος συνέχεια, για τον καθένα! Οπότε δεν ξέρω, αναλόγως… Για τον παίκτη, όμως, σίγουρα θα είναι δύσκολο! Αλλά θα είναι και λίγο δύσκολο για μένα, γιατί τους καταλαβαίνω!».

Και σήμερα να ξεκινούσε την καριέρα της και την προσπάθειά της στο χώρο του τραγουδιού, η Καλομοίρα λέει «ναι» στο να έπαιρνε μέρος σε αντίστοιχο talent show! «Έχει αλλάξει η κοινωνία και εγώ δεν έχω φωνή σαν την Μαρινέλλα, δεν χρειάζεται και να το πω αυτό. Και το ότι έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει είναι από την τηλεόραση και από το talent show και από τον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία! Ξέρεις τι; Και το μεγαλύτερο συγκρότημα τώρα οι One Direction από talent show έχουν βγει! Και όχι μόνο αυτοί. Και μια γυναίκα που ήταν σε μεγάλη ηλικία στην Αγγλία, η Σούζαν Μπόιλ, ποιος θα την έδινε την ευκαιρία και τη βρήκε την ευκαίρια και την επιτυχία από την τηλεόραση, όπως της έλεγε και ο Σάιμον (ένας από τους κριτές του παιχνιδιού)».

Η επιστροφή της μετράει μόλις λίγες ημέρες και όταν τη συνάντησαν οι κάμερες στο αεροδρόμιο ήταν κάτι παραπάνω από φορτωμένη και είχε ένα σωρό βαλίτσες μαζί της. Κατάφερε, άραγε, να βολευτεί; «Πάντα βολεύομαι, αλλά εντάξει με τα παιδιά ήταν στην αρχή λίγο δύσκολο. Τώρα, όμως, μπήκαμε σε πρόγραμμα!».

15388559_10154127292066463_240094919_o.jpg

Μπήκαμε στον πειρασμό να τη ρωτήσουμε πώς πάει η δίαιτα που λέει ότι κάνει για να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της και τι ήταν αυτό που την έκανε να μπει σε αυτή τη διαδικασία! «Το Rising Star με έσπρωξε να το κάνω πιο γρήγορα! Αλλά εντάξει νιώθεις και πιο καλά όταν είσαι στη φόρμα σου! Έχω ακόμα δρόμο, όμως, πρέπει να μαζέψουμε λίγο τους μύες, αλλά είμαι ευχαριστημένη για την ώρα!», είπε και… ξεφύσηξε!

«Τα Χριστούγεννα αυτά» είναι το νέο της κομμάτι, που κυκλοφόρησε σε… ελληνικό έδαφος! «Το έχουμε και στο αγγλικό! Λέγεται ‘Christmas time’ και θα κάνουμε και το video clip. Έχει ήδη παιχτεί στο Youtube και ήδη έχει 100.000 views. Και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!».

Είναι αυτό η αρχή μιας νέας καριέρας στην Ελλάδα; Έχουμε να περιμένουμε κι άλλα κομμάτια από εκείνη; «Θα κάνω το Χριστουγεννιάτικο και θα βγάλω και ένα άλλο μετά, θα είναι μετά τα Χριστούγεννα, αλλά δεν θέλω να πω ακόμα παραπάνω!».


Συνέντευξη στην Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr